Crabul și creveții lui Michele Imperial
Crabul și creveții lui Michele Imperial ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 313 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente de fructe de mare, tarhon, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crab Imperial, Vedere La Mare Crab Imperial, și Crab Imperial Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 8x8 inch cu spray de gătit antiaderent.
Așezați creveții în vasul de lucru al unui robot de bucătărie; pulsați până când creveții formează o pastă groasă.
Amestecați ouăle, maioneza, muștarul, sosul de ardei iute, condimentele cu fructe de mare, tarhonul uscat și sarea și piperul într-un bol mare. Se amestecă creveții; pliați cu grijă crabul. Lingură în vas de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca familia Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.