Crabul Se Topește
Topiturile de Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 469 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1963 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați câteva liniuțe de sos fierbinte, carne de crab, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Crabul Se Topește, Crabul Se Topește, și Crabul Se Topește pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.