Crabul Se Topește

Crabul Se Topește
Topiturile de Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 469 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1963 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați câteva liniuțe de sos fierbinte, carne de crab, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Crabul Se Topește, Crabul Se Topește, și Crabul Se Topește pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista