Crabi fierti simpli cu unt de usturoi-vermut

Crabi fierti simpli cu unt de usturoi-vermut
Crabii fierți simpli cu unt de usturoi-vermut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $3.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți vermut, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crabi fierți scăldați în unt de usturoi, Anghinare fiartă cu un sos de scufundare cu unt de usturoi, și Cod Cu Ciuperci, Usturoi Și Vermut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o tigaie mică la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, 3 minute sau pana se topeste untul. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați 6 litri de apă, oțet și următoarele 3 ingrediente într-un vas mare. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce apa se încălzește, așezați crabi pe o foaie sau o tavă de copt cu margini și puneți-o congelator. (Acest lucru facilitează manipularea crabilor-ar trebui să fie bine răciți, dar nu congelați; nu le lăsați la congelator mai mult de 30 de minute.) Când apa a ajuns la fierbere, apucați fiecare crab în siguranță în partea din spate a cochiliei sale și aruncați-l ușor, dar rapid, cu capul înainte în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Acoperiți oala și readuceți apa la fierbere. Gatiti crabii Dungeness 18-20 de minute si crabii albastri 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dungeness CrabDungeness Crab
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți, curățați și serviți cu sos cald de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Revista