Crabi De Chili În Stil Singapore

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Crabii de Chili în stil Singapore ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 219 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați pasta de chili, serrano chile, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Orez În Stil Singapore, Creveți De Chili Din Singapore, și Taitei în stil Singapore cu creveți.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Trageți coaja principală de pe crab și aruncați-o.
Îndepărtați branhiile gri și interiorul moale.
Tăiați corpul în jumătate și apoi tăiați între fiecare picior. Crăpați picioarele și ghearele cu spatele cuțitului sau cu un ciocan și lăsați-le deoparte.
Într-un castron amestecați ketchup-ul, pasta de chili, sosul de stridii, sosul de soia și pasta de tamarind; subțiați-l cu 1/4 cană de apă și dați deoparte.
Turnați uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați scallion, ghimbir, usturoi, 1/2 chile și cilantro și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați crabul și amestecați-l încă un minut.
Se toarnă sosul și se continuă gătitul, amestecând des, până când crabul a absorbit sosul și sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Puneți pe un platou și garnisiți cu restul de chile și cilantro.
Serviți cu o mulțime de șervețele!
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.