Crabi cu coajă moale la grătar, cu Scallions fierte, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate

Crabi cu coajă moale la grătar, cu Scallions fierte, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă vegană servește 4 și costă $ 7.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 144g de grăsime, și un total de 2508 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extra virgin plus 1/4 cană, crabi de coajă, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de măsline extra-virgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Ciocolată (Fără Gluten ,Fără Cereale, Vegană) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Crabi cu coajă moale cu cerneală de calmar Linguine și pesto de coriandru-ghimbir, Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii, și Crabi cu coajă moale pentru grătar cu ceapă Vidaliană la grătar.
Instrucțiuni
Îndepărtați floretele din rabe de broccoli și tăiați tulpinile și frunzele în bucăți de 1 inch. Într-o tigaie de 10 inci până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline extravirgin până la fumat. Aruncați scallions și gătiți 2 minute, amestecând des până când se ofilesc.
Adăugați rabe de broccoli și vermut dulce și continuați să gătiți 2 până la 3 minute, până când scallions sunt destul de moi. Condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un blender, adăugați roșii uscate, apă înmuiată, oțet balsamic, capere și 1/4 cană ulei de măsline extra virgin și amestecați până la neted, aproximativ 1 minut.
Scoateți din blender și puneți-l deoparte.
Curățați crabii cu coajă moale prin tăierea feței și îndepărtarea fustei. Se condimentează cu piper negru și se pune pe grătar. Gatiti pana se rumenesc si rosu aprins (aproximativ 5 minute pe fiecare parte). Între timp, împărțiți amestecul rabe/scallion între 4 plăci.
Așezați 3 crabi pe fiecare farfurie, picurați 2 linguri pesto de roșii în jurul crabilor și serviți imediat.