Crabi cu coajă moale cu sos de stridii și sparanghel alb

Crabii cu coajă moale, cu sos de stridii și sparanghel alb, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 1637 calorii, 24g de proteine, și 90g de grăsime. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, vin, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crabi cu coajă moale sotate cu sos picant, Crabi cu coajă moale Sotată de Sheila cu sos de unt de lămâie, și Crabi cu coajă moale, cu gust de porumb, verdeață de câmp și sos de ardei roșu prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 8 minute, apoi scurgeti bine.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 inch de ulei până la sclipire. Condimentează crabii cu sare și piper și dragă în amidon de porumb.
Adăugați 4 crabi în tigaie și prăjiți la foc moderat până când sunt foarte crocante, aproximativ 4 minute pentru prima parte și 3 minute pentru a doua.
Transferați pe o placă rezistentă la căldură și păstrați-o caldă în cuptor. Prăjiți crabii rămași, apoi păstrați-i calzi la cuptor în timp ce faceți sosul.
Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri de ulei.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce cu aproximativ jumătate, 2 până la 3 minute.
Adăugați sosul de stridii și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați sparanghelul și sucul de lămâie; aruncați pentru a acoperi.
Transferați sparanghelul și sosul în 4 farfurii. Se acoperă cu crabi și cilantro și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.