Crabi albastri aburiti cu sos de ghimbir negru

Crabi Albastru aburit cu sos de ghimbir negru scufundare este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 11,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 127g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 629 calorii. Un amestec de crabi vii, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găluște de legume aburite cu sos de scufundare cu ghimbir-soia, Crabi albastri cu sos de unt Chipotle și Lime Brown, și Cel mai bun sos de scufundare al mamei pentru anghinare aburită.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 inci apă la fierbere în oală.
Adăugați tulpini de coriandru, apoi adăugați cu grijă jumătate de crabi folosind clești și reveniți la fierbere. Gatiti, acoperit cu capac, 8 minute (pentru crabi de 1/4 lire) pana la 10 minute (pentru crabi de 1/3 lire) din momentul in care intra in apa. (Rupeți coaja de 1 gheară pentru a verifica dacă este coaptă; carnea de crab trebuie să fie opacă.)
Transferați crabii cu clești cu mâner lung într-un platou mare, rezervând lichid de gătit în oală și păstrați-l cald, acoperit slab cu folie. Gatiti crabii ramasi in acelasi mod.
În timp ce crabii gătesc, amestecați ghimbirul (după gust), sosul de soia, zahărul, apa, oțetul și sarea într-un castron mic până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Dacă este necesar, înmuiați crabii în lichid de gătit pentru a îndepărta orice reziduu extern, apoi transferați pe un alt platou mare.
Serviți crabi fierbinți, cu sos de scufundare.
* Vă recomandăm marca Gold Plum, disponibilă pe piețele asiatice și produsele alimentare Kam Man (212-571-0330).
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.