Crab-Și-Spanac Bisque

Crab-Și-Spanac Bisque
Crab-și-spanac Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 2,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți frișcă, unt, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Crab Bisque, Crab Bisque, și Crab Bisque.

Instrucțiuni

1
Procesați spanacul și bulionul într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se o dată pentru a răzui părțile laterale; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scurgeți și fulgi de carne de crab, îndepărtând orice bucăți de coajă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
3
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă ceapa, țelina și ardeiul gras și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Se amestecă treptat în cremă și se gătește, amestecând constant, 10 minute. Se amestecă amestecul de spanac, sosul Worcestershire și următoarele 5 ingrediente; se fierbe, amestecând des, 5 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă carnea de crab și se gătește, amestecând des, doar până se încălzește bine (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
CrabmeatCrabmeat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
6
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Serviți cu pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
8
* Laptele degresat evaporat poate fi înlocuit cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista