Crab și paste italiene
Crabul și pastele italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Italiană De Paste Cu Fructe De Mare Crab, Paste.....coji de paste cu umplutură de Crab Dilled, și Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci (cu laturile de cel puțin 2 inci. înalt) sau tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu. Când este cald, adăugați crabi în coajă și gătiți, amestecând ocazional, până când sucurile se scurg în tigaie, 5 până la 7 minute. Cu clești, transferați bucățile de crab într-un castron mare de servire; acoperiți și păstrați cald într-un cuptor de 200.
Adăugați roșiile (inclusiv sucul), usturoiul și busuiocul în tigaie. Cu o lingura de lemn, racla orice biți crab din partea de jos a tigaie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Se fierbe ușor, neacoperit, amestecând ocazional și zdrobind roșiile cu un tocător sau o lingură de cartofi și reducând căldura pe măsură ce sosul se îngroașă, până când sosul este gros și redus la aproximativ 4 1/2 căni, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc. Puneți aproximativ o treime din sos peste crabi în coajă; acoperiți liber și reveniți la cuptor.
Cu aproximativ 15 minute înainte ca sosul să fie gata, într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 până la 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați paste, amestecați pentru a se separa și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 4 minute pentru pastele uscate de păr de înger, aproximativ 2 minute pentru linguine proaspătă.
La foc mic, adăugați crabul gătit decojit în sosul de roșii rămas; se amestecă ocazional până la fierbinte, 1 până la 2 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă pastele scurse în sos și se amestecă bine.
Paste de movilă într-un bol de servire larg și puțin adânc.
Scoateți crabul din cuptor și presărați atât crabul, cât și pastele cu pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.