Crab și paste italiene

Crab și paste italiene
Crabul și pastele italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Italiană De Paste Cu Fructe De Mare Crab, Paste.....coji de paste cu umplutură de Crab Dilled, și Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci (cu laturile de cel puțin 2 inci. înalt) sau tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu. Când este cald, adăugați crabi în coajă și gătiți, amestecând ocazional, până când sucurile se scurg în tigaie, 5 până la 7 minute. Cu clești, transferați bucățile de crab într-un castron mare de servire; acoperiți și păstrați cald într-un cuptor de 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați roșiile (inclusiv sucul), usturoiul și busuiocul în tigaie. Cu o lingura de lemn, racla orice biți crab din partea de jos a tigaie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Se fierbe ușor, neacoperit, amestecând ocazional și zdrobind roșiile cu un tocător sau o lingură de cartofi și reducând căldura pe măsură ce sosul se îngroașă, până când sosul este gros și redus la aproximativ 4 1/2 căni, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
BusuiocBusuioc
SucSuc
SosSos
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc. Puneți aproximativ o treime din sos peste crabi în coajă; acoperiți liber și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Cu aproximativ 15 minute înainte ca sosul să fie gata, într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 până la 4 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați paste, amestecați pentru a se separa și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 3 până la 4 minute pentru pastele uscate de păr de înger, aproximativ 2 minute pentru linguine proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PastePaste
6
Scurgere.
7
La foc mic, adăugați crabul gătit decojit în sosul de roșii rămas; se amestecă ocazional până la fierbinte, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Carne De Crab GătităCarne De Crab Gătită
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Se toarnă pastele scurse în sos și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
10
Paste de movilă într-un bol de servire larg și puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Scoateți crabul din cuptor și presărați atât crabul, cât și pastele cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate78
Revista