Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crab savuros (Crab copt cu pesmet și brânză). Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.29 pe portie. O porție conține 390 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de smântână, unt, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), Ușor fierbinte crab spanac Dip coapte în pâine franceză, și Cremă De Brânză La Cuptor Crab Dip.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziție medie și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți untul într-o tigaie medie din oțel inoxidabil la foc mediu-mare până când spumarea dispare, apoi adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la mediu-mic, apoi adăugați pesmet și gătiți, amestecând frecvent, până când firimiturile încep să se prăjească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Reduceți căldura la minim, apoi adăugați carne de crab, smântână și smântână și gătiți amestecând des până când toate ingredientele sunt încălzite. Îndoiți pătrunjelul și condimentați după gust cu sare, piper și o stoarcere de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crabmeat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați amestecul într-un vas rotund pyrex de 6 inci, acoperiți cu brânză rasă și coaceți până când brânza este topită și amestecul clocotește, aproximativ 15 minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.