Crab Rege Din Alaska "Nachos"
Reteta Alaska King Crab "Nachos" este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, picior de crab alaska king în coajă, pastă de wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați BBQ Regele Crab, Regele Crab Puffs, și Risotto De Crab Rege pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Stivă 12 a câștigat ambalaje ton împreună și tăiați stivă într-un pătrat de 3 inch. Repetați cu restul de tone câștigate.
Transferați 1 tonă câștigată pe o suprafață de lucru unsă și periați ușor blatul cu puțin ulei. Se acoperă cu o altă tonă câștigată și se unge ușor cu ulei. Repetați cu restul de tone câștigate (în acest fel ambele părți devin ușor unse).
Puneți 1 tonă câștigată în ceașcă dintr-o tigaie pentru brioșe, apăsând-o ușor în partea de jos și laterală pentru a forma o ceașcă. Repetați cu restul de tone câștigate și presărați sare după gust.
Coaceți cupele de tone câștigate în mijlocul cuptorului până când sunt crocante și maro auriu, 7 până la 10 minute.
Transferați cupele de tone câștigate pe rafturi pentru a se răci (vor continua să fie clare).
Scoateți carnea din avocado și zdrobiți grosolan cu o furculiță. Se amestecă șalota, 1 lingură suc de lămâie și wasabi după gust. Se condimentează cu sare și piper.
Scoateți carnea de crab din coajă și tăiați-o în cuburi de 1/2 inch. Aruncați crabul cu lingura rămasă suc de lămâie și sare după gust.
Puneți guacamole în cupe de ton câștigate și acoperiți cu crab.
* Cupele Won ton pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei reci.* Guacamole se poate face cu 4 ore înainte. Răciți și acoperiți suprafața cu folie de plastic.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.