Crabul picant și Vermicelli necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 823 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,04 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sherry, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Vermicelli și carne de Crab se amestecă, Vermicelli și carne de Crab se amestecă, și Vermicelli picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și apă sărată. Gatiti la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
În timp ce apa fierbe, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ulei de măsline extravirgin și unt. Pentru a încălzi uleiul și untul adăugați fulgi de ardei roșu zdrobiți, usturoi și șalotă, sotati 3 minute, adăugați ciuperci shiitake și gătiți până se înmoaie, încă 3 până la 4 minute. Deglazați tigaia cu vin sherry sau Marsala, împrăștiați - vă în carne de crab-senzație de bucăți de coajă pe măsură ce mergeți. Încălziți ingredientele, aproximativ un minut, amestecați roșiile și încălziți, 2 până la 3 minute. Se amestecă jumătate și jumătate sau smântână și se reduce căldura la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciuperci Shiitake
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Crabmeat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Roșii De Soare Nu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scurgeți pastele când sunt gătite la al dente și aruncați cu sos și crab. Se acoperă cu brânză, dacă se folosește, și busuioc.
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.