Crab Mini Quiches
Crab mini Quiches este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, imitație de carne de crab, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Crab Mini Quiches, Asiatice Crab Mini Quiches, și Mini Quiches Cu Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 24 cupe mini briose cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick și untul până se omogenizează.
Adăugați apă clocotită; amestecați energic până se formează aluatul moale. Apăsați linguriță rotunjită de aluat în partea de jos și în sus a fiecărei cupe de brioșă. Împărțiți carnea de crab în mod egal între cupele de briose.
Într-un alt castron mic, bateți jumătate și jumătate și oul cu lingura până se omogenizează. Se amestecă ceapa, sarea și ardeiul roșu. Lingură 1 1/2 linguriță amestec de ouă în fiecare ceașcă de briose.
Presărați brânză peste blaturi.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când marginile sunt maronii aurii și centrele sunt setate.