Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crab Louie. Această rețetă face 3 porții cu 844 calorii, 47G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $12.13 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la wolfgangpuck.com are 121 de fani. Un amestec de avocado, roșii coapte cu viță de vie, crab Jumbo lump și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Crab Louie, Crab Louie, și Crab Louie.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.