Crab Imperial
Crabul Imperial necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $21.97 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, condimente de fierbere de crab și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Crab Imperial, Crab Imperial cu ardei roșu, și Caserola Imperială De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se caleste ardeiul verde in unt pana devine translucid, dar nu se rumeneste.
Se adaugă în carne de crab, sare și piper. Se amestecă muștar, maioneză și sos Worcestershire. Puneți în caserola cu unt. Se acoperă cu pesmet, câteva bătăi de unt și se presară cu condimente de fierbere de crab.
Coaceți timp de 25 de minute într-un preîncălzit 375 grade F. cuptor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.