Crab fierbinte și baie de Jalapeno
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și pescatarian? Crabul fierbinte și jalapeno Dip ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 681 calorii, 19g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sos worcestershire, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Jalapeno Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras roșu. Gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ardei gras roșu, inimi de anghinare, maioneză, parmezan, ceapă verde, sos Worcestershire, ardei jalapeno, sare de țelină, carne de crab și suc de lămâie.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 8x8 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, sau până când se rumenesc cu bule și ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.