Crab Dungeness - salată de sparanghel cu vinetă portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de crab-sparanghel Dungeness cu vinetă portocalie. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.35 pe portie. O porție conține 202 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sparanghel, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Salată De Crab Și Sparanghel Dungeness De Pe Coasta De Vest Cu Lemony Holla, Salată De Crab Dungeness, și Crab Dungeness și salată de citrice de iarnă.
Instrucțiuni
1
Desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi 2-3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Combinați coaja portocalie și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.