Crab Dungeness Deviled cu orez sălbatic și Orzo Pilaf

Crab Dungeness Deviled cu orez sălbatic și Orzo Pilaf
Crab Dungeness Deviled cu orez sălbatic și Orzo Pilaf este un pescatarian felul principal. O porție conține 1544 calorii, 79G de proteine, și 79G de grăsime. Pentru $ 6.48 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 2 minute. Un amestec de șobolani, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Kritharaki Me Rize (orzo grecesc și Pilaf de orez), Pilaf de orez Basmati cu Prosciutto, fasole Garbanzo și Orzo, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul clarificat într-o cratiță și adăugați șobolani și țelină. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați făină și gătiți până când amestecul ajunge la o culoare chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Adăugați lapte fierbinte și amestecați cu un fir de sârmă într-un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați ingredientele rămase în sos și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Combinați orezul și orzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Adăugați ulei de măsline și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Se amestecă bine și se pune în fundul cojilor de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
CrabiCrabi
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1
Sote carne de crab în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Adăugați Sherry până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Adăugați sosul la carnea de crab și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Așezați amestecul deasupra orezului și deasupra cu pesmet, unt și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Așezați sub broiler până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Se spală orezul în apă rece și se strecoară. Se sotează ușor șalotele în ulei de măsline până când sunt transparente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Adăugați orez sălbatic și bulion de pui. Se aduce la fierbere și apoi se întoarce la un foc mic lent și se acoperă. Gatiti timp de 1 ora si 15 minute pana cand umezeala este complet evaporata. Se răcește în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
3
Aduceți apa sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați orzo și gătiți timp de 8 minute. Se strecoară orzo și se răcește în apă cu gheață. Când se răcește, se strecoară și se pune la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire

Ingrediente

2creveți și cu venePesmetPesmet2creveți și cu veneUntUnt1pinchPinch piper cayennePinch piper cayenne57pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOțelină, tăiată cubulețețelină, tăiată cubulețe9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)57pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO3 linguri zahar demerara3 linguri zahar demerara1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat2crabi întregi Dungeness, fierte în scoici, carne culese și scoici rezervatecrabi întregi Dungeness, fierte în scoici, carne culese și scoici rezervate57pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfăinăfăină591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde tocataceapa verde tocata1Oreos dublu umplutpiper de lămâiepiper de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypiper de lămâiepiper de lămâie28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplut1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 linguri ulei de măsline extravirgin, plus mai mult pentru acoperire2 linguri ulei de măsline extravirgin, plus mai mult pentru acoperire2creveți și cu veneParmezan rasParmezan ras32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel tocatpătrunjel tocat11 lingură de oregano uscatsare de rocăsare de rocă2Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă cubuleteceapă eșalotă cubulete57pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă eșalotă, tăiată cubulețeceapă eșalotă, tăiată cubulețe32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleySherrySherry7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte integral, opărit cu 1 frunză de dafinlapte integral, opărit cu 1 frunză de dafin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez sălbatic, clătit bineorez sălbatic, clătit bine1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții2
Scor De Sănătate71
Revista