Crab Dungeness De Bază Aburit
Crabul Dungeness de bază aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 816 calorii, 158g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt cald, crab dungeness viu, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Crab Dungeness Aburit În Șampanie Și Unt, Fierbinte Dungeness Crab Dip, și Cel Mai Simplu Crab Dungeness Întreg.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu 1 inch de apă și amestecați sarea. (Asigurați-vă că oala dvs. are un capac etanș.)
Așezați un suport pentru aburi în interiorul oalei. (Dacă nu aveți un suport pentru aburi, strângeți ușor o bucată lungă de folie, astfel încât să arate ca o frânghie. Apoi faceți o cifră opt din frânghia de folie și puneți-o în oală.) Aduceți apa la fierbere la foc mare. Folosind clești, ridicați crabul, apucându-l din spate și așezând un braț al cleștelor pe burtă și celălalt pe spate cu picioarele de ambele părți.
Așezați crabul cu spatele în sus în suportul pentru aburi. Acoperiți și readuceți apa la fierbere completă, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la mediu ridicat și aburiți până când crabul este gătit, cu aproximativ 15 minute mai mult.Folosind clești, scoateți crabul într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Așezați burta de crab cu fața în sus pe o tăietură cu fața cea mai apropiată de dvs. Folosind mâinile sau vârful unui cuțit, ridicați bucata triunghiulară de coajă de la coada crabului (șorțul), rupeți-o și aruncați-o. Ridicați crabul cu mâinile, așezați un deget mare în gaura în care se afla șorțul și trageți într-o singură mișcare pentru a îndepărta coaja superioară (carapacea) din restul corpului. Aruncați carapacea.
Așezați burta de crab în jos pe tăbliță cu coada cea mai apropiată de dvs.
Îndepărtați și aruncați branhiile moi și ascuțite din corp. Rupeți și aruncați piesa bucală (mandibulele). Scoateți orice fragmente libere din corp și aruncați-le. Clătiți orice viscere sub apă rece.
Așezați crabul pe placa de tăiere cu spatele în sus și tăiați-l în jumătate de la Față la coadă prin mijlocul corpului. Dacă doriți, tăiați crabul în bucăți mai mici, tăind între picioare, asigurându-vă că tăiați corpul. Pentru a extrage carnea, folosiți biscuiți cu fructe de mare sau ciocane mici pentru a deschide ghearele, picioarele și corpul.
Se servește cu aioli, unt topit sau Mignonette de castraveți pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.