Crab Dungeness De Bază Aburit

Crab Dungeness De Bază Aburit
Crabul Dungeness de bază aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 816 calorii, 158g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt cald, crab dungeness viu, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Crab Dungeness Aburit În Șampanie Și Unt, Fierbinte Dungeness Crab Dip, și Cel Mai Simplu Crab Dungeness Întreg.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu 1 inch de apă și amestecați sarea. (Asigurați-vă că oala dvs. are un capac etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați un suport pentru aburi în interiorul oalei. (Dacă nu aveți un suport pentru aburi, strângeți ușor o bucată lungă de folie, astfel încât să arate ca o frânghie. Apoi faceți o cifră opt din frânghia de folie și puneți-o în oală.) Aduceți apa la fierbere la foc mare. Folosind clești, ridicați crabul, apucându-l din spate și așezând un braț al cleștelor pe burtă și celălalt pe spate cu picioarele de ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați crabul cu spatele în sus în suportul pentru aburi. Acoperiți și readuceți apa la fierbere completă, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la mediu ridicat și aburiți până când crabul este gătit, cu aproximativ 15 minute mai mult.Folosind clești, scoateți crabul într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Așezați burta de crab cu fața în sus pe o tăietură cu fața cea mai apropiată de dvs. Folosind mâinile sau vârful unui cuțit, ridicați bucata triunghiulară de coajă de la coada crabului (șorțul), rupeți-o și aruncați-o. Ridicați crabul cu mâinile, așezați un deget mare în gaura în care se afla șorțul și trageți într-o singură mișcare pentru a îndepărta coaja superioară (carapacea) din restul corpului. Aruncați carapacea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați burta de crab în jos pe tăbliță cu coada cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Îndepărtați și aruncați branhiile moi și ascuțite din corp. Rupeți și aruncați piesa bucală (mandibulele). Scoateți orice fragmente libere din corp și aruncați-le. Clătiți orice viscere sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Așezați crabul pe placa de tăiere cu spatele în sus și tăiați-l în jumătate de la Față la coadă prin mijlocul corpului. Dacă doriți, tăiați crabul în bucăți mai mici, tăind între picioare, asigurându-vă că tăiați corpul. Pentru a extrage carnea, folosiți biscuiți cu fructe de mare sau ciocane mici pentru a deschide ghearele, picioarele și corpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se servește cu aioli, unt topit sau Mignonette de castraveți pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
AioliAioli

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate73
Revista