Nevoie de o felul principal pescatarian? Crabul diavol cu sos de Sherry ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sherry uscat mediu, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Crab diavol cu sos de Sherry, Supă de Crab cu Sherry, și Dip De Crab Diavol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți carnea de crab din coajă, aruncând cartilajul și tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Carne
3
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță grea de 1 1/2 litru la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați lapte într-un flux lent, șoptind, apoi adăugați usturoi și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic, amestecând, până când b-ul este îngroșat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se aruncă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Bateți gălbenușurile, Sherry-ul, muștarul, nucșoara, cayenne și sarea într-un castron, apoi adăugați B fierbinte B-chamel într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Muștar
Nucșoară
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Se toarnă amestecul în cratiță și se gătește la foc foarte mic, șoptind constant, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 160 km f, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se amestecă ușor carnea de crab și pătrunjelul. Împărțiți amestecul între 6 (4 uncii) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Topiți restul de 2 linguri de unt și răciți ușor. Se amestecă untul topit, pesmetul și brânza cu o furculiță, apoi se presară peste crab. Puneți ramekins într-o tigaie superficială și coaceți în treimea superioară a cuptorului până când crabul clocotește și firimiturile se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Brânză
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
* Crabul devilat poate fi preparat (dar nu copt) cu 4 ore înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.