Crab diavol cu sos de Sherry
Nevoie de o felul principal pescatarian? Crabul diavol cu sos de Sherry ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sherry uscat mediu, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Crab diavol cu sos de Sherry, Supă de Crab cu Sherry, și Dip De Crab Diavol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Scoateți carnea de crab din coajă, aruncând cartilajul și tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță grea de 1 1/2 litru la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți, amestecând, 2 minute.
Adăugați lapte într-un flux lent, șoptind, apoi adăugați usturoi și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic, amestecând, până când b-ul este îngroșat, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se aruncă usturoiul.
Bateți gălbenușurile, Sherry-ul, muștarul, nucșoara, cayenne și sarea într-un castron, apoi adăugați B fierbinte B-chamel într-un flux lent, șoptind.
Se toarnă amestecul în cratiță și se gătește la foc foarte mic, șoptind constant, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 160 km f, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă ușor carnea de crab și pătrunjelul. Împărțiți amestecul între 6 (4 uncii) ramekins.
Topiți restul de 2 linguri de unt și răciți ușor. Se amestecă untul topit, pesmetul și brânza cu o furculiță, apoi se presară peste crab. Puneți ramekins într-o tigaie superficială și coaceți în treimea superioară a cuptorului până când crabul clocotește și firimiturile se rumenesc, aproximativ 5 minute.
* Crabul devilat poate fi preparat (dar nu copt) cu 4 ore înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.