Crab Curry cu nucă de cocos și Chili

Crab Curry cu nucă de cocos și Chili
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și felul principal pescatarian? Crabul curry cu nucă de cocos și Chili ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 822 calorii, 34G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 7.0 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, semințe de coriandru, frunze de curry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi nuca de cocos deshidratată, puteți urma acest fel principal cu Tratament Tropical ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, Tofu Curry de nucă de cocos cu fasole verde și orez de nucă de cocos, și Tofu Curry de nucă de cocos cu fasole verde și orez de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați crabul în congelator timp de 2 ore sau până când se oprește din mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Scoateți picioarele și spargeți-le cu un știft.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Scoateți partea superioară a cochiliei și curățați interiorul cu degetele. Tăiați crabul și cojile de sus în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
CrabiCrabi
5
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați semințele de coriandru, semințele de chimen și boabele de piper și amestecați constant până când semințele devin prăjite și parfumate, 3 până la 4 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Pentru a face pasta, macinați semințele de coriandru, semințele de chimen și boabele de piper cu un vârf de sare folosind un mortar și pistil sau o râșniță de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Transferați amestecul de condimente într-un robot de bucătărie și adăugați oțetul, nuca de cocos, ghimbirul, usturoiul, chile și ceapa și amestecați pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Încălziți uleiul într-un vas greu, mare, larg, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se adaugă pasta și se sotează până se parfumează și unele dintre sucuri se evaporă, 5 până la 10 minute.
11
Adăugați Roșia, frunzele de curry, turmericul, pudra de chili și un vârf de sare și gătiți până când bucățile de roșii sunt fragede și se topesc în sos, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Frunze De CurryFrunze De Curry
TurmericTurmeric
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Adăugați crabul și 4 1/2 uncii de apă, creșteți focul la mediu și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți sau până când bucățile de crab sunt fierte, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
CrabiCrabi
13
Se amestecă laptele de nucă de cocos și se fierbe timp de 2 până la 3 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
14
Împărțiți bucățile de crab și sosul între farfurii largi de supă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista