Crab Curry cu nucă de cocos și Chili

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și felul principal pescatarian? Crabul curry cu nucă de cocos și Chili ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 822 calorii, 34G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 7.0 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, semințe de coriandru, frunze de curry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi nuca de cocos deshidratată, puteți urma acest fel principal cu Tratament Tropical ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, Tofu Curry de nucă de cocos cu fasole verde și orez de nucă de cocos, și Tofu Curry de nucă de cocos cu fasole verde și orez de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați crabul în congelator timp de 2 ore sau până când se oprește din mișcare.
Scoateți picioarele și spargeți-le cu un știft.
Scoateți partea superioară a cochiliei și curățați interiorul cu degetele. Tăiați crabul și cojile de sus în jumătate.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați semințele de coriandru, semințele de chimen și boabele de piper și amestecați constant până când semințele devin prăjite și parfumate, 3 până la 4 minute. Se răcește complet.
Pentru a face pasta, macinați semințele de coriandru, semințele de chimen și boabele de piper cu un vârf de sare folosind un mortar și pistil sau o râșniță de condimente.
Transferați amestecul de condimente într-un robot de bucătărie și adăugați oțetul, nuca de cocos, ghimbirul, usturoiul, chile și ceapa și amestecați pentru a forma o pastă.
Încălziți uleiul într-un vas greu, mare, larg, la foc mic.
Se adaugă pasta și se sotează până se parfumează și unele dintre sucuri se evaporă, 5 până la 10 minute.
Adăugați Roșia, frunzele de curry, turmericul, pudra de chili și un vârf de sare și gătiți până când bucățile de roșii sunt fragede și se topesc în sos, 5 minute.
Adăugați crabul și 4 1/2 uncii de apă, creșteți focul la mediu și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți sau până când bucățile de crab sunt fierte, 10 minute.
Se amestecă laptele de nucă de cocos și se fierbe timp de 2 până la 3 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Împărțiți bucățile de crab și sosul între farfurii largi de supă și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.