Crab cu unt și anghinare
Crab unt și Anghinare Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 327 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,6 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți inimi de anghinare cu apă, roșii prăjite cu usturoi și parmezan, brânză parmezană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Anghinare Crab Dip, Crab cu unt și anghinare, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Adăugați toate ingredientele într-un bol mare de amestecare și pliați cu atenție. Folosiți apa din anghinare conservată împreună cu apa clocotită.
Așezați într-un vas de copt de 9 x 12 care a fost pulverizat cu ulei de măsline.
Coaceți până la barbotare și maro auriu.
Serviți cu baghete sau biscuiți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.