Crab cu pepene galben și Caviar-salată de mare

Crab cu pepene galben și Caviar-salată de mare
Crab cu pepene galben și Caviar – salata de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $6.34 pe portie. Un amestec de avocado, caviar, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parfaituri cremoase de Crab și Caviar, Crab crăpat cu sos de scufundare a caviarului, și Pan friptură Louisiana Blackfish cu porumb, Crab și Caviar.

Instrucțiuni

1
Pentru a face vinaigreta, amestecați oțetul, șalota și muștarul într-un castron. Se toarnă încet uleiurile, amestecând până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Strângeți orice exces de apă din carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
ApăApă
3
Așezați crabul într-un bol de amestecare cu maioneza, vinaigreta și arpagicul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
MaionezăMaioneză
ArpagicArpagic
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se amestecă bine și se lasă deoparte. Pur și simplu pepene galben într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru fiecare porție, așezați 2 linguri de pepene galben pur aproxume în centrul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
6
Așezați o matriță inelară deasupra și umpleți cu un strat de avocado feliat și apoi crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
CrabiCrabi
7
Așezați o păpușă de caviar deasupra crabului pentru a finaliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
CrabiCrabi
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
10
Verdeață Mixtă. În parteneriat cu sora și cumnatul său, Leslie și David Silverglide, echipa a lansat cel mai verde restaurant din San Francisco Bay Area în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
11
De atunci, Mixt s-a extins în mai multe locații din întreaga țară, păstrându-și în același timp abordarea curajoasă a salatelor, menținând practici de afaceri sănătoase din punct de vedere ecologic și păstrându-și mandatul inițial de durabilitate a mediului. Baza de origine a lui Swallow este în San Francisco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista