Crab crăpat cu Lemongrass, piper negru și busuioc

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Crabul crăpat cu Lemongrass, piper negru și busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 290 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână miere, usturoi, lemongrass și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Asiago Și Biscuiți Cu Piper Negru Crăpat, Piper Negru Crăpat-Creveți Alfredo, și Saag ' s Basil Cracked Pepper cârnați cu Gnocchi de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați lemongrass. Puneți într-un robot de bucătărie cu ghimbir și usturoi; se învârte până se toacă.
Răzuiți într-un castron mare și amestecați miere, sos de soia și piper.
Adăugați crabi și amestecați pentru a acoperi bine. Acoperiți, apoi răciți cel puțin 15 minute sau până la 1 oră.
Se toarnă ulei într-un 14-in. wok sau o lățime de 8 până la 10 qt. oală la foc mediu-mare. Cu o lingură cu fante, adăugați crabi (marinată de rezervă). Acoperiți și gătiți, amestecând des, 5 minute (omiteți acest timp de gătit dacă folosiți crabi complet fierți).
Descoperiți tigaia, adăugați marinada și gătiți, amestecând des, până când crabii aburesc și carnea este opacă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă coriandru și busuioc, apoi se transferă crabii și sucurile într-un bol de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.