Crab Chawan Mushi
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Crab Chawan Mushi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 117 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, sherry, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Serios Asiatice: Chawan Mushi, Chawan Mushi cu creveți și mazăre de primăvară, și Scoici Manila aburite (asari-mushi) în bulion de Lemongrass-Dashi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu sherry, sos de soia, zahăr și sare.
Bateți dashi, apoi amestecați crabul, ceapa verde și ghimbirul.
Se toarnă amestecul de ouă în mod egal în 4 căni de cremă sau ramekins (8 oz. Dimensiune). Acoperiți bine cupele cu folie.
Se toarnă 1 inch de apă într - o tigaie de 5 până la 6 litri (aproximativ 10 in. wide și 4 în. adânc); setați un raft în tigaie peste apă. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura la foc mic și puneți cupele de cremă ușor depărtate pe raft. Acoperiți tigaia și fierbeți până când cremele abia se mișcă în centru când cupele sunt agitate ușor (ridicați folia pentru a verifica), 8 până la 10 minute.
Păstrați crabii vii acoperiți în frigider până la 12 ore. Prindeți crabii cu atenție de la capătul din spate, între picioare și puneți într-o tigaie pentru a vă asigura că se potrivesc, cu o distanță de 3 până la 4 inci sub marginea tigaiei.
Îndepărtați crabii și umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi crabii cu 2 până la 3 inci. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Pe rând, apucați crabii așa cum este descris mai sus și aruncați-i cu capul înainte în apa clocotită; dacă aveți prea multă apă, scoateți excesul și aruncați-l. Acoperiți tigaia și începeți sincronizarea. Când apa reia fierberea, reduceți focul la foc mic. Gatiti 1 1/2-la 2 1/2-Lira crabi 15 minute, 3-lira crabi aproximativ 20 de minute.
Scurgeți crabii; pentru a putea manipula rapid, clătiți scurt cu apă rece.
Cum să curățați, să spargeți și să scoateți crabul
Trageți și aruncați clapeta triunghiulară din partea burții.
Întoarceți burta de crab în jos; trăgând de la capătul din spate, ridicați carcasa din spate.
Scurgeți și aruncați lichidul din coajă. Dacă doriți, scoateți untul de crab moale, auriu și grăsimea albă de crab din coajă într-un castron mic pentru a mânca cu lingura cu crab sau pentru a amesteca într-un sos de scufundare. Dacă utilizați carcasa din spate pentru garnitură, rupeți secțiunea osoasă (gura) de la capătul frontal al carcasei și aruncați-o. Clătiți bine coaja și scurgeți-o.
Pe secțiunea corpului, scoateți și aruncați membrana roșiatică care acoperă centrul (dacă nu s-a desprins cu spatele) și orice bucăți libere. Scoateți orice unt auriu rămas și adăugați-l în castron. Scoateți și aruncați branhiile lungi și spongioase de pe părțile laterale ale corpului. Clătiți bine corpul cu apă rece.
Răsuciți picioarele și ghearele din corp. Folosind un spărgător de nuci sau un ciocan de lemn, crăpați coaja fiecărui picior și a secțiunii ghearelor. Cu un cuțit, tăiați corpul în sferturi.
Rupeți picioarele și ghearele; folosind degetele, o furculiță mică, o culegere sau un vârf de picior de crab, îndepărtați carnea. Trageți Secțiunile corpului și scoateți buzunarele de carne. Aruncați cojile. Un crab gătit, curățat de 1 3/4 până la 2 kilograme (cu coajă din spate) produce 7 1/2 până la 8 uncii (1 1/3 până la 1 1/2 căni) de carne; crabii mai grei nu au întotdeauna mai multă carne.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.