Nevoie de o pescatarian morn meal? Crab Benedict pe biscuiți cu lămâie arpagic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 443 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, gălbenușuri de ou, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți Cu Lămâie-Arpagic, Biscuiți Cu Arpagic Și Lămâie, și Crab Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mare pentru a aera și combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați bucățile de unt și aruncați pentru a le acoperi doar în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați vasul la congelator timp de 10 minute.Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite și lucrând rapid pentru a nu înmuia untul, tăiați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Stropiți în lapte, adăugați arpagicul și coaja de lămâie și amestecați cu o lingură de lemn doar până când se adună un aluat umed și șubred.Bateți aluatul într-un disc și împărțiți-l în 6 porții egale (aproximativ 1/2 cană fiecare). Bateți fiecare porție într-un disc de 2-1/2 inci lățime și așezați-le pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Arpagic
Aluat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Lingura De Lemn
6
Coaceți până când biscuiții au crescut și se rumenesc deasupra, aproximativ 15 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați într-o grătar pentru a se răci în timp ce faceți sosul olandez și braconați ouăle.Pentru sosul olandez: umpleți o cratiță mare la un sfert din drum cu apă și aduceți-o la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hollandaise
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Așezați gălbenușurile de ou și sucul de lămâie într-un blender și amestecați la viteză medie până când amestecul se luminează la culoare, aproximativ 30 de secunde.Reduceți viteza blenderului la scăzut, scoateți capacul mic de pe capac (capacul de turnare) și stropiți încet în tot untul topit. Opriți blenderul, adăugați sarea și piperul măsurat și pulsați la combine.To păstrați sosul olandez cald, așezați ulciorul blenderului direct în apa fierbinte rezervată în timp ce braconați ouăle.Pentru ouăle pocate: aduceți apa măsurată la foc mic într-o oală medie la foc mare (apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 2 inci). Reduceți căldura la minim pentru a menține apa la foc mic. Se amestecă oțetul.Rupeți 1 ou într-o ceașcă mică sau ramekin. Glisați ușor oul în apa care fierbe. Repetați cu restul de 5 ouă, asigurându-vă că le distanțați uniform în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate, aproximativ 3 minute. Ridicați ouăle din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hollandaise
Sare și Piper
Ou Fiert
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Oțet
Unt
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Tăiați fiecare biscuit răcit în jumătate și așezați jumătățile inferioare pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
2
Așezați carnea de crab într-o tigaie medie la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 6 până la 8 minute. Împărțiți crabul între jumătățile de biscuiți de jos.Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă. Ștergeți orice exces de apă din partea inferioară a lingurii cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie și glisați ouăle pe crab. Acoperiți ouăle cu cantitatea dorită de sos hollandaise (este posibil să vă rămână ceva de servit pe lateral). Sprijiniți blaturile de biscuiți pe părțile laterale ale Benedictelor, presărați cu arpagic și serviți imediat.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.