Coșuri de vită Burgundy
Coșuri de vită Burgundy este o rețetă fără lactate cu 6 porții. Acest fel principal are 763 de calorii , 34 g de proteine și 55 g de grăsime per porție. Pentru 3,14 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână vârfuri de vită, ceapă sidefată, coji de foietaj și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58% . Carnea de vită clasică burgundy , Vită Wellington și Coji umplute cu Carne de Vită și Broc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Coaceți coji de patiserie conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie mare, gătiți ciupercile în ulei timp de 2-3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați ceapa; gătiți încă 1 minut.
Adăugați vârfurile de vită cu sos, vin și cimbru; căldură prin. Scoateți cu grijă partea de sus a cojilor de patiserie; umpleți cu amestec de carne de vită.