Coșuri de bezea de cacao cu nectarine, fructe de pădure și smântână
Coșurile de bezea de cacao cu nectarine, fructe de pădure și smântână sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 412 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de zmeură de coș, cremă de tartru, crinculme de cassis și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coșuri de bezea de migdale cu caș de tei și fructe de pădure, Fructe de pădure și cuiburi de bezea cremă, și Cupe de bezea cu cremă de tei și fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F. Linia 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind un tăietor de biscuiți cu diametrul de 3 1/4 până la 3 1/2 inch ca ghid, urmăriți puternic 9 cercuri pe fiecare dintre cele 2 foi de copt căptușite cu pergament. Pe a treia foaie de copt căptușită cu pergament și folosind același ghid, urmăriți 10 semicercuri. Întoarceți hârtia pergament astfel încât partea marcată să fie în jos (cercurile și semicercurile vor apărea).
Bateți 1 1/2 căni de zahăr și pudră de cacao într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, 1 1/2 lingurițe de vanilie și smântână de tartru într-un castron mare până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 1/2 minute. Adăugați treptat amestecul de zahăr-cacao și bateți până când este foarte rigid și lucios, aproximativ 4 minute.
Tăiați 1/3 până la 1/2 inch de la 1 colț de pungă de plastic resigilabilă de 1 galon. Scoateți suficientă bezea în pungă pentru a umple 3/4. Twist sac închis deasupra bezea și țineți ferm închis în timp ce conducte. Țeavă punct mic de bezea sub pergament în fiecare colț al foilor de copt. Apăsați pergamentul pe puncte pentru a ancora. Pentru a forma fundul coșului: începând din centrul fiecărui cerc marcat pe 1 foaie de copt, pipeți bezea în spirală continuă pentru a umple complet cercurile. Țeavă 12 bile de dimensiuni de marmură deasupra marginii fiecărui cerc. Pentru a forma laturile coșului: pe a doua foaie de copt, pipeți bezea deasupra marginii cercurilor trasate pentru a forma inele. Țeavă 12 bile de bezea de dimensiuni de marmură deasupra fiecărui inel, distanțate la aproximativ 1/3 până la 1/2 inch. Pentru a forma mânere coș: pe a treia foaie, bezea țeavă deasupra contur de semicercuri.
Coaceți bezea până când sunt ferme și uscate la atingere, aproximativ 2 ore. Opriți cuptorul; lăsați bezeaua să stea în cuptorul închis peste noapte pentru a se usca complet. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș într-un singur strat la temperatura camerei.)
Se aruncă felii de nectarină cu CR aproxumme de cassis într-un castron mediu. Bateti frisca, ramanand 6 linguri de zahar si 1 1/2 lingurite de vanilie intr-un bol mare pana se formeaza varfurile.
Așezați 1 fund de bezea pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Așezați 1 parte de bezea deasupra fiecărui fund. Lingură de frișcă în centrul fiecărui coș. Se acoperă cu lingură de felii de nectarină, apoi câteva zmeură și mure. Repetați cu un alt strat de cremă, nectarine și fructe de pădure. Scufundați capetele a 1 Mâner de bezea în frișcă și atașați-le la 1 coș; repetați cu mânerele rămase. Cerneti zaharul pudra peste cosuri.
Se ornează cu crenguțe de mentă și se servește.