Cozi de vițel fierte cu piure de cartofi și ceapă de roșii Jus
Gambe de vițel fiert cu piure de cartofi și ceapă de roșii Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $7.43 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 592 calorii, 53G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cozi de vițel tăiate în cruce, cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon gold, și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Rozmarin fiert miel Shanks și usturoi ușor piure de cartofi, Gambe De Vițel Fierte, și Cozi De Vițel Fierte Cu Vin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Tăiați ceapa în inele groase de 1/4 inch. Sferturi de roșii pe lungime. Legați fiecare coadă în siguranță cu sfoară de bucătărie pentru a menține carnea atașată de os și condimentați cu sare și piper. Într - un fierbător greu rezistent la cuptor de 5 până la 6 litri, suficient de larg pentru a ține gambele într-un singur strat, aruncați împreună ceapa și roșiile și condimentați cu sare și piper.
Adăugați cozi și fierbeți, acoperite, în mijlocul cuptorului până când sunt foarte fragede, aproximativ 3 ore.
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de aproximativ 2 inci. Într-un ceainic de 4 litri acoperiți cartofii cu apă sărată rece cu 2 inci și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit pentru cartofi și scurgeți cartofii într-o strecurătoare. Întoarceți cartofii la fierbător și adăugați unt și 1/4 cană de apă de gătit rezervată. Mash amestec de cartofi cu un masher de cartofi până la omogenizare, adăugând suficientă apă de gătit rămasă pentru a ajunge la consistența dorită și condimentați cu sare și piper. Gambele și cartofii pot fi făcuți până în acest moment cu 2 zile înainte și răciți, neacoperiți, înainte de a fi răciți separat, acoperiți. Reîncălziți gambele și cartofii înainte de a continua.
Transferați gambele, ceapa și roșiile într-un platou cu o lingură cu fante și păstrați-le calde, acoperite slab. Se fierbe lichidul de fiert până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 5 minute. Condimentează jus cu sare și piper.
Serviți cozi, ceapă și roșii cu piure de cartofi și jus.