Cozi de miel fierte cu Gremolata și mămăligă La Cuptor

Cozi de miel fierte cu Gremolata și mămăligă La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozi de miel fierte cu Gremolatan și Polentan copt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, vin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Coffeecake Cu Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu gremolata de mandarină, Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, și Cozi de miel fierte pe mămăligă moale cu frunze de dafin.

Instrucțiuni

1
Așezați mielul pe o foaie mare de copt cu margini; condimentează peste tot cu 2 linguri. sare și generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Amestecați rozmarinul, semințele de fenicul și usturoiul ras într-un castron mic; masați în miel. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau, de preferință, răciți peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, 810 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoi tocat, făină, boia și fulgi de ardei roșu. Se amestecă energic pentru a distribui făina. Gatiti, amestecand des, pana cand amestecul devine uscat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Adăugați roșiile și vinul. Se fierbe rapid, amestecând des, până când sucurile se îngroașă și roșiile încep să se descompună, aproximativ 10 minute.Se amestecă treptat în 4 căni de bulion. Se fierbe până se amestecă aromele, 34 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați cozi de miel în oală într-un singur strat, împingându-le în jos în sos (adăugați bulion suplimentar, dacă este necesar, astfel încât cozile să fie aproximativ scufundate).Prăjiți, neacoperit, până când vârfurile gambelor s-au rumenit, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, întoarceți gambele și prăjiți-le timp de 30 de minute mai mult.Acoperiți și gătiți, întorcând ocazional gambele, până când carnea este fragedă cu furculița și aproape că cade de pe os, 45 de minute până la 1 oră (timpul va depinde de mărimea gambelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scoateți din cuptor și îndepărtați grăsimea de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Lăsați gambele să se odihnească în lichid timp de cel puțin 30 minutes.DO înainte: cozile de miel pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Se amestecă mămăliga, uleiul, sarea și 7 căni de apă într-un vas de copt de 13x9x2 pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Coaceți, neacoperit, timp de 1 oră. Se amestecă brânza și untul și se condimentează cu piper. Neteziți blatul și continuați să coaceți până când mămăliga este setată și se agită ca crema, 2530 de minute.Între timp, aruncați orice grăsime de pe suprafața amestecului de coadă de miel și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți ușor, întorcând ocazional gambele și amestecând sosul, până când se încălzește, aproximativ 20 de minute. Dacă folosiți cozi mari, scoateți din oală; lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosolan carnea din oase. Întoarceți carnea în sos. (Dacă aveți 8 gambe mici, le puteți servi întregi, așezându-le direct deasupra mămăligii.) Preîncălziți broiler. Se fierbe mămăliga, urmărind foarte atent pentru a preveni arderea, până când suprafața devine aurie deschisă, 57 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Serviți imediat pentru o mămăligă mai moale; pentru o textură mai fermă, lăsați să se odihnească până la 30 de minute.Folosind un cuțit ascuțit, pătrunjel tocat (asigurați-vă că este uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Se amestecă pătrunjelul cu ingredientele rămase într-un castron mic; aruncați pentru a încorpora uniform.Împărțiți mămăliga între boluri mari și largi. Puneți carnea cu sucuri peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Presărați carnea generos cu gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii tăiate cubulețeconserve de roșii tăiate cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1Oreos dublu umplutsemințe de fenicul măcinate grosiersemințe de fenicul măcinate grosier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjel cu frunze platefrunze de pătrunjel cu frunze plate1Oreos dublu umplutrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat2Bucăți de caramele Heath Barrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați7catei de usturoi, 1 ras, 6 tocatecatei de usturoi, 1 ras, 6 tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsare kosher plus mai mult pentru condimentesare kosher plus mai mult pentru condimente2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3kilogramegambe de miel (6-8 gambe, în funcție de mărime), tăiategambe de miel (6-8 gambe, în funcție de mărime), tăiate12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de lămâie rasă fincoaja de lămâie rasă fin9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2mariceapă tocatăceapă tocată2Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmămăligă (făină de porumb grosieră)mămăligă (făină de porumb grosieră)1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universală nealbităfăină universală nealbită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmUnt nesăratUnt nesărat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista