Cozi de miel fierte cu Gremolata și mămăligă La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozi de miel fierte cu Gremolatan și Polentan copt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, vin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Coffeecake Cu Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu gremolata de mandarină, Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, și Cozi de miel fierte pe mămăligă moale cu frunze de dafin.
Instrucțiuni
1
Așezați mielul pe o foaie mare de copt cu margini; condimentează peste tot cu 2 linguri. sare și generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Amestecați rozmarinul, semințele de fenicul și usturoiul ras într-un castron mic; masați în miel. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau, de preferință, răciți peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De Pui
3
Încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, 810 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați usturoi tocat, făină, boia și fulgi de ardei roșu. Se amestecă energic pentru a distribui făina. Gatiti, amestecand des, pana cand amestecul devine uscat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie Piper
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
6
Adăugați roșiile și vinul. Se fierbe rapid, amestecând des, până când sucurile se îngroașă și roșiile încep să se descompună, aproximativ 10 minute.Se amestecă treptat în 4 căni de bulion. Se fierbe până se amestecă aromele, 34 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați cozi de miel în oală într-un singur strat, împingându-le în jos în sos (adăugați bulion suplimentar, dacă este necesar, astfel încât cozile să fie aproximativ scufundate).Prăjiți, neacoperit, până când vârfurile gambelor s-au rumenit, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, întoarceți gambele și prăjiți-le timp de 30 de minute mai mult.Acoperiți și gătiți, întorcând ocazional gambele, până când carnea este fragedă cu furculița și aproape că cade de pe os, 45 de minute până la 1 oră (timpul va depinde de mărimea gambelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
1-1/2 Cană Supă De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți din cuptor și îndepărtați grăsimea de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
9
Lăsați gambele să se odihnească în lichid timp de cel puțin 30 minutes.DO înainte: cozile de miel pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
10
Se amestecă mămăliga, uleiul, sarea și 7 căni de apă într-un vas de copt de 13x9x2 pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți, neacoperit, timp de 1 oră. Se amestecă brânza și untul și se condimentează cu piper. Neteziți blatul și continuați să coaceți până când mămăliga este setată și se agită ca crema, 2530 de minute.Între timp, aruncați orice grăsime de pe suprafața amestecului de coadă de miel și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți ușor, întorcând ocazional gambele și amestecând sosul, până când se încălzește, aproximativ 20 de minute. Dacă folosiți cozi mari, scoateți din oală; lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosolan carnea din oase. Întoarceți carnea în sos. (Dacă aveți 8 gambe mici, le puteți servi întregi, așezându-le direct deasupra mămăligii.) Preîncălziți broiler. Se fierbe mămăliga, urmărind foarte atent pentru a preveni arderea, până când suprafața devine aurie deschisă, 57 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Serviți imediat pentru o mămăligă mai moale; pentru o textură mai fermă, lăsați să se odihnească până la 30 de minute.Folosind un cuțit ascuțit, pătrunjel tocat (asigurați-vă că este uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Se amestecă pătrunjelul cu ingredientele rămase într-un castron mic; aruncați pentru a încorpora uniform.Împărțiți mămăliga între boluri mari și largi. Puneți carnea cu sucuri peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Presărați carnea generos cu gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch