Cozi de miel fierte cu fenicul

Cozi de miel fierte cu fenicul
Cozi de miel fierte cu fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, trei cutii de 15 uncii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cozi De Miel Fierte Cu Coriandru, Fenicul Și Anason Stelat, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, aruncați feniculul, 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Uscați cojile de miel pe prosoape de hârtie și condimentați cu restul de sare și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare. Rumeniti mielul pana devine auriu, 4-5 minute pe fiecare parte. (Faceți în 2 loturi, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți mielul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
4
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se toarnă excesul de ulei din cuptorul olandez. Se amestecă ceapa, usturoiul și rozmarinul. Gatiti 1 minut. Se amestecă roșiile, vinul, bulionul și mielul. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
TomateTomate
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
MielMiel
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Gatiti mielul pana cand este fraged cu furculita, aproximativ 2 1/2 ore, ungand ocazional cu lichidul de gatit. După 1 oră, introduceți tigaia de fenicul în cuptor și prăjiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se servește cu sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Păstrați - l: mielul și feniculul pot fi păstrate separat la frigider până la 3 zile. Pentru a îngheța (numai mielul; feniculul devine moale când este dezghețat), împărțiți în porții individuale cu sosul. Se încălzește într-un cuptor de 375 F timp de 35 până la 40 de minute sau până când sosul clocotește. Mielul păstrează în congelator până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista