Cozi de miel fiert cu cartofi prăjiți este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 568 calorii, 45g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, cozi de miel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rozmarin fiert miel Shanks și usturoi ușor piure de cartofi, Carne de miel prăjită Pimenton cu cartofi, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 204°.condimentați Generos cojile de miel cu sare și piper. Într-un cuptor olandez oval mare la foc mediu-mare, încălziți 1/4 cană de ulei vegetal. Lucrând în loturi, rumeniți gambele pe toate părțile, în total 5 până la 10 minute, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Shanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați pe un platou.
3
Se toarnă excesul de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, țelina și morcovii în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt aurii și translucide, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adauga usturoiul si saut timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
6
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați vinul. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și aduceți lichidul la foc mic, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați roșiile, bulionul, rozmarinul, cimbru, frunzele de dafin și cojile de miel și dați la fiert. Acoperiți tigaia, transferați-o în cuptor și gătiți până când carnea aproape că cade de pe os, 1 1/2 până la 2 ore. Folosind clești, transferați gambele într-un castron mare de servire și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.Creșteți temperatura cuptorului la 232°.Ungeți o foaie de copt sau o tigaie. Într-un castron mare, amestecați cartofii, uleiul de măsline, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Aranjați cartofii pe tigaia pregătită. Prăjiți, amestecând și întorcând cartofii ocazional, până se înmoaie când sunt străpunși cu o furculiță, 30 până la 35 de minute.Între timp, scoateți frunzele de dafin din lichidul de gătit și aruncați-le. Îndepărtați grăsimea. Folosind un blender de imersie, piure până la neted. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Shanks De Miel
Grăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată Mărunt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se toarnă o parte din sos peste cozi și se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Transferați sosul rămas într-o barcă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Transferați cartofii pe o tăietură și tăiați-i în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Se pune într-un castron mare, se adaugă uleiul de parmezan și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se transferă într-un castron de servire și se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Serviți cojile de miel și treceți cartofii și sosul alături.