Cozi de miel fierte cu Bietă Elvețiană

Cozi de miel fierte cu Bietă Elvețiană
Gambe de miel fiert cu Chard elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 871 calorii, 61G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Cozi De Miel Fierte, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateti faina, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita cardamom, 1 lingurita sare si 1 lingurita piper negru proaspat macinat in farfurie pentru a amesteca. Lucrând cu 1 coadă de miel la un moment dat, înveliți cozile în făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BatetiBateti
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 3 cozi de miel. Saut până la maro, întorcându-se ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
5
Transferați mielul într-o tigaie mare. Repetați cu restul de 3 cozi de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Adăugați jumătate de ceapă verde în aceeași tigaie. Reduceți căldura la minim; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați roșiile cu suc, bulion, stafide, pastă de roșii, restul de 1 linguriță scorțișoară, 3/4 linguriță cardamom, șofran și cuișoare. Creșteți căldura și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Pasta De TomatePasta De Tomate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
șofranșofran
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
BulionBulion
9
Se toarnă amestecul de bulion peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MielMiel
10
Acoperiți tigaia cu folie; se introduce în cuptor. Fierbeți mielul până se înmoaie, întorcându-se la fiecare 30 de minute, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Transferați mielul pe o foaie mare de copt cu margini. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
12
Între timp, tăiați Coasta Centrală (inclusiv porțiunea tulpinii) din fiecare frunză de smog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
13
Tăiați coastele de smog în cruce în bucăți de 1/2 inch lățime. Stivați mai multe jumătăți de frunze la un moment dat și tăiați transversal în benzi de 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
CoasteCoaste
14
Înclinați tigaia de prăjire și scoateți toată grăsimea din partea de sus a sosului care se adună la capătul inferior. Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
15
Adăugați coaste de bietă și ceapa verde rămasă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Întoarceți mielul în tigaia de prăjire. Acoperiți și reveniți la cuptor. Se fierbe până când coastele de smog sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Descoperi; se amestecă frunzele de bietă în sucuri de tigaie. Puneți tigaia în cuptor și prăjiți-o descoperită până când mătgul se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Chard ElvețianChard Elvețian
MielMiel
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
16
Transferați mielul pe platoul cu margini. Condimentați amestecul de bietă în tigaie după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de brânză peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Chard ElvețianChard Elvețian
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Se presară pătrunjel; se servește cu bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BulgurBulgur
18
Informații Despre Ingrediente.
19
Bulgur este disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista