Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cozile de miel fierte ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 572 calorii. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, frunze de pătrunjel, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Cozi De Miel Fierte, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Înveliți generos un cuptor olandez mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Condimentați gambele generos cu sare și adăugați-le în tigaie. Maro bine pe toate părțile. Acesta este un pas incredibil de important; nu-l grăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
4
Între timp, curățați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul într-un robot de bucătărie până devine o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Scoateți și puneți deoparte.
6
Scoateți gambele din tigaie într-o tavă pentru foi. Aruncați excesul de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați puțin mai mult ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și adăugați legumele în piure. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Sote legumele până când sunt foarte maronii și aromate, aproximativ 20 de minute. Legumele maro ar trebui să formeze un fel de crustă pe fundul tigaiei, nu lăsați acest lucru să ardă; este locul în care este multă aromă! Nici nu vă grăbiți acest pas, deoarece aici veți dezvolta culoarea și aroma maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se adaugă pasta de roșii și se rumenesc 5 minute. Se amestecă vinul, rozmarinul tocat și pachetul de cimbru. Se amestecă frecvent și se gătește până când vinul s-a redus cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Rozmarin
Cimbru
Vin
10
Adăugați gambele înapoi în oală și turnați 3 până la 4 căni de apă. Gambele trebuie scufundate, dacă nu sunt, adăugați mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați frunzele de dafin în tigaie, acoperiți și dați la cuptorul preîncălzit. Timpul de gătire va fi de aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Întoarceți gambele cam la jumătatea timpului de gătit. Verificați gambele la fiecare 45 de minute sau cam asa ceva. Dacă lichidul s-a redus prea mult, adăugați mai multă apă. Defat ca te duci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Scoateți capacul în ultimele 30 de minute de gătit pentru o rumenire maximă. Când cozile sunt terminate, carnea ar trebui să fie incredibil de fragedă și aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
13
Se transferă în farfurii de servire și se ornează cu Gremolata.
14
Se servește cu prăjituri tari de mămăligă, dacă se dorește,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
15
Spune-ți superstar!!!
16
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele și lăsați-le deoparte până când sunt gata de utilizare.