Cozi de miel cu măsline și capere
Mielul de miel cu măsline și capere este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 386 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $5.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crenguțe de năsturel, vin, măsline precum picholina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi de miel fierte cu portocale și măsline, Cozi de miel cu anghinare și măsline: stinci di Agnelli con Carciofi e Olive, și Gambe de vițel cu măsline, hamsii și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți mielul și uscați - l; așezați gambele una lângă alta într-o tigaie de 12 x 17 inci adâncime de aproximativ 2 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450, rotind o dată, până când carnea este bine rumenită peste tot, aproximativ 25 de minute în total. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Între timp, așezați caperele și măslinele într-o strecurătoare fină și clătiți cu apă rece; scurgere. Se toacă rozmarinul sau se combină cu aproximativ 1 cană de vin într-un blender și se învârte până se toacă. Împrăștiați capere, măsline și rozmarin peste miel (sau turnați amestecul de rozmarin-vin uniform peste miel) și adăugați vinul (restul vinului dacă învârtiți unele cu rozmarin); amestecați în jurul gambelor pentru a răzui bucățile rumenite.
Presărați piper și coaja de lămâie peste carne; adăugați suc de lămâie în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu capac sau folie.
Coaceți până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă și trage ușor din os, 3 până la 3 1/4 ore.
Puneți porții egale de cuscus de lămâie în boluri largi și puțin adânci. Cu clești, ridicați gambele de miel din tigaie și puneți una pe cuscus în fiecare castron. Degresați și aruncați grăsimea din sucuri în tigaie. Sucuri de polonic cu măsline și capere peste carne.
Încingeți fiecare castron cu aproximativ 1/2 cană de crenguțe de năsturel.