Mielul de miel cu măsline și capere este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 386 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $5.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crenguțe de năsturel, vin, măsline precum picholina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozi de miel fierte cu portocale și măsline, Cozi de miel cu anghinare și măsline: stinci di Agnelli con Carciofi e Olive, și Gambe de vițel cu măsline, hamsii și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți mielul și uscați - l; așezați gambele una lângă alta într-o tigaie de 12 x 17 inci adâncime de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450, rotind o dată, până când carnea este bine rumenită peste tot, aproximativ 25 de minute în total. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, așezați caperele și măslinele într-o strecurătoare fină și clătiți cu apă rece; scurgere. Se toacă rozmarinul sau se combină cu aproximativ 1 cană de vin într-un blender și se învârte până se toacă. Împrăștiați capere, măsline și rozmarin peste miel (sau turnați amestecul de rozmarin-vin uniform peste miel) și adăugați vinul (restul vinului dacă învârtiți unele cu rozmarin); amestecați în jurul gambelor pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Carne Măcinată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Presărați piper și coaja de lămâie peste carne; adăugați suc de lămâie în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu capac sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă și trage ușor din os, 3 până la 3 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți porții egale de cuscus de lămâie în boluri largi și puțin adânci. Cu clești, ridicați gambele de miel din tigaie și puneți una pe cuscus în fiecare castron. Degresați și aruncați grăsimea din sucuri în tigaie. Sucuri de polonic cu măsline și capere peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
7
Încingeți fiecare castron cu aproximativ 1/2 cană de crenguțe de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat