Cozi de miel cu anghinare și măsline: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive
Carne de miel cu anghinare și măsline: stinci di Agnelli con Carciofi e Olive ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1383 calorii, 94G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $ 9.76 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de pătrunjel, căței de usturoi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cozi De Miel Cu Lămâie Cu Anghinare Pentru Bebeluși, Carne de miel cu măsline și capere, și Coadă de miel înăbușită cu portocale și măsline.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Clătiți și uscați gambele și condimentați agresiv cu sare și piper. Într-un cuptor olandez cu fund greu, cu capac, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați coapsele și căutați până se rumenesc la foc mediu, aproximativ 15 până la 18 minute.
4
Scoateți gambele și puneți-le deoparte.
5
În aceeași tigaie adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul și anghinarea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați măslinele, vinul, sosul de roșii și bulionul de pui și dați la fiert. Înlocuiți gambele de miel în tigaie și reveniți la fierbere. Acoperiți bine și prăjiți la cuptor timp de 1 1/2 ore, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Shanks De Miel
Aluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din cuptor și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține o săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe