Gambele de miel cu anghinare și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 929 calorii, 55g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $9.08 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de rozmarin proaspăt, măsline gaetan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Cozi de miel cu anghinare și măsline: stinci di Agnelli con Carciofi e Olive, Cozi De Miel De Lămâie Cu Anghinare Pentru Copii, și Cozi de miel cu măsline și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Clătiți și uscați gambele și condimentați liberal cu sare și piper. Într-un cuptor olandez cu fund greu, cu capac, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Se prăjește până se rumenesc la foc mediu, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Scoateți gambele și lăsați-le deoparte.
4
Adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul și anghinarea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Rozmarin
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați măsline, vin, sos de roșii și bulion de pui și dați la fiert. Înlocuiți gambele de miel în tigaie și reveniți la fierbere. Acoperiți bine și puneți-l în cuptor și gătiți timp de 1-1/2 ore, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Sos De Roșii
Shanks De Miel
Măsline
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți și serviți cu mămăligă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
7
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până devin translucide, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cimbru
9
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți focul la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
10
Se servește imediat sau se lasă deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.