Cozi de miel cu anghinare și măsline

Cozi de miel cu anghinare și măsline
Gambele de miel cu anghinare și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 929 calorii, 55g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $9.08 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de rozmarin proaspăt, măsline gaetan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Cozi de miel cu anghinare și măsline: stinci di Agnelli con Carciofi e Olive, Cozi De Miel De Lămâie Cu Anghinare Pentru Copii, și Cozi de miel cu măsline și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți și uscați gambele și condimentați liberal cu sare și piper. Într-un cuptor olandez cu fund greu, cu capac, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Se prăjește până se rumenesc la foc mediu, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți gambele și lăsați-le deoparte.
4
Adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul și anghinarea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați măsline, vin, sos de roșii și bulion de pui și dați la fiert. Înlocuiți gambele de miel în tigaie și reveniți la fierbere. Acoperiți bine și puneți-l în cuptor și gătiți timp de 1-1/2 ore, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Sos De RoșiiSos De Roșii
Shanks De MielShanks De Miel
MăslineMăsline
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți și serviți cu mămăligă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
7
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până devin translucide, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
9
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți focul la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
10
Se servește imediat sau se lasă deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista