Cozi de homar Maine la grătar sufocate în unt de chili Cascabel

Cozi de homar Maine la gratar sufocat în Cascabel Chili unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 675 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cozi de homar maine, pulbere de chili cascabel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cozi de homar Maine la grătar cu unt Miso, Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, și Cozi de homar la grătar cu unt de ardei afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale.
Adăugați pulbere cascabilă și ancho și gătiți timp de 1 minut, lăsați să se răcească. Îndoiți amestecul de ceapă în untul înmuiat, adăugați sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper după gust.
Se pune într-un bol și se dă la frigider până se întărește.
Ungeți cozile de homar cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați carnea cu fața în jos și grătați 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este gătită.
Se ia de pe foc și se acoperă imediat cu unt.