Cozi De Bou Fierte

Cozi De Bou Fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozile de bou fierte. Pentru $5.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 944 calorii, 94G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, vin de orez, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Cozi De Bou Fierte, Cozi de bou fierte cu vin roșu, și Vin Fiert Oxtails pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți 1 1/2 litri de apă la fierbere. Între timp, tăiați grăsimea de suprafață din coada de bou. Clătiți carnea și adăugați-o în tigaie. Când fierberea se reia, îndepărtați spuma; adăugați vin, anason, ghimbir și usturoi. Acoperiți și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
OxtailOxtail
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați soia obișnuită, soia întunecată și zahăr; acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Adăugați daikon; acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Cu o lingură cu fante, puneți carnea și daikonul într-un castron; păstrați cald. Aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se fierb sucurile, neacoperite, la foc mare până se reduc la aproximativ 3/4 cană, 10 până la 15 minute, apoi se toarnă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați cilantro; amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
6
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista