Cozi De Bou Fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozile de bou fierte. Pentru $5.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 944 calorii, 94G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, vin de orez, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Încercați Cozi De Bou Fierte, Cozi de bou fierte cu vin roșu, și Vin Fiert Oxtails pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți 1 1/2 litri de apă la fierbere. Între timp, tăiați grăsimea de suprafață din coada de bou. Clătiți carnea și adăugați-o în tigaie. Când fierberea se reia, îndepărtați spuma; adăugați vin, anason, ghimbir și usturoi. Acoperiți și fierbeți 1 oră.
Adăugați soia obișnuită, soia întunecată și zahăr; acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore.
Adăugați daikon; acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 30 până la 45 de minute.
Cu o lingură cu fante, puneți carnea și daikonul într-un castron; păstrați cald. Aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se fierb sucurile, neacoperite, la foc mare până se reduc la aproximativ 3/4 cană, 10 până la 15 minute, apoi se toarnă în castron.
Adăugați cilantro; amesteca.
Se adaugă sare după gust.