Cozi de Boi și legume fierte

Cozi de Boi și legume fierte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. O porție conține 713 calorii, 74G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, piper, cozi de boi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cozi De Boi Înăbușite, Vin roșu-cozi de boi înăbușite, și Vin Fiert Oxtails pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți cozile de boi și uscați-le.
Îndepărtați și aruncați pielea argintie, dacă este necesar.
Presărați oxtails cu sare și piper.
Gătiti cozile de bou în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transfer oxtails la un 6-qt. aragaz lent.
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore sau până când carnea este fragedă.
Se servește peste crupe fierte fierbinți.
Se presară cu cimbru proaspăt tocat, dacă se dorește.
Coaste și legume scurte înăbușite: înlocuiți 4 lb. coaste scurte de vită, tăiate și tăiate în jumătate, pentru cozi de boi. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.