Cozi de Boi și legume fierte

Cozi de Boi și legume fierte
Cozi de Boi și legume fierte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. O porție conține 713 calorii, 74G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, piper, cozi de boi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cozi De Boi Înăbușite, Vin roșu-cozi de boi înăbușite, și Vin Fiert Oxtails pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți cozile de boi și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
2
Îndepărtați și aruncați pielea argintie, dacă este necesar.
3
Presărați oxtails cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
OxtailOxtail
4
Gătiti cozile de bou în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Transfer oxtails la un 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Se servește peste crupe fierte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe FierteCrupe Fierte
8
Se presară cu cimbru proaspăt tocat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
9
Coaste și legume scurte înăbușite: înlocuiți 4 lb. coaste scurte de vită, tăiate și tăiate în jumătate, pentru cozi de boi. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
OxtailOxtail
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista