Cozi De Boi Înăbușite

Cozi De Boi Înăbușite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Oxtail-urile fierte. O porție conține 2038 calorii, 170g de proteine, și 100g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de demi-glace, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Vin Fiert Oxtails, Vin roșu-cozi de boi înăbușite, și Cozi De Boi Cu Verdeață Chineză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola peste mediu-înalt într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa începe să devină translucidă. În timp ce gătesc, condimentează făina cu sare și piper și acoperă cozile de boi, permițând să cadă orice exces de făină. Căutați cozile de boi pe ambele părți în oală cu ceapa și usturoiul, apoi îndepărtați-le într-un platou utilitar. Îndepărtați tigaia cu vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
OxtailOxtail
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Bateți în demi-glace și pastă de roșii și adăugați frunze de dafin, pătrunjel și cimbru. Reduceți căldura și întoarceți oxtail-urile în oală. Acoperiți și lăsați să fiarbă până când carnea este fragedă (ar trebui să cadă ușor de os), aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Îndepărtați cozile de boi pe un platou, acoperiți și lăsați să se odihnească într-un loc cald. Se strecoară lichidul înăbușit într-un alt vas pentru a-l transforma într-un sos. Îndepărtați orice exces de grăsime care poate fi la suprafață. Creșteți căldura, permițând lichidului de braising să se reducă cu o jumătate până la două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Combinați ingredientele Gremolata și dați deoparte.
6
În timp ce sosul se reduce, pregătiți pâinea franceză prăjită. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Ungeți uleiul de măsline pe pâine și presărați cu praf de usturoi. Prăjiți ușor în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți sosul redus de pe foc și bateți untul. Spoon sos peste oxtails și top cu o cantitate mică de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Se servește cu pâine prăjită cu usturoi francez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista