Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Oxtail-urile fierte. O porție conține 2038 calorii, 170g de proteine, și 100g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de demi-glace, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Vin Fiert Oxtails, Vin roșu-cozi de boi înăbușite, și Cozi De Boi Cu Verdeață Chineză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de canola peste mediu-înalt într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa începe să devină translucidă. În timp ce gătesc, condimentează făina cu sare și piper și acoperă cozile de boi, permițând să cadă orice exces de făină. Căutați cozile de boi pe ambele părți în oală cu ceapa și usturoiul, apoi îndepărtați-le într-un platou utilitar. Îndepărtați tigaia cu vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Semințe De Leuștean Pudră
Oxtail
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Bateți în demi-glace și pastă de roșii și adăugați frunze de dafin, pătrunjel și cimbru. Reduceți căldura și întoarceți oxtail-urile în oală. Acoperiți și lăsați să fiarbă până când carnea este fragedă (ar trebui să cadă ușor de os), aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Oxtail
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Îndepărtați cozile de boi pe un platou, acoperiți și lăsați să se odihnească într-un loc cald. Se strecoară lichidul înăbușit într-un alt vas pentru a-l transforma într-un sos. Îndepărtați orice exces de grăsime care poate fi la suprafață. Creșteți căldura, permițând lichidului de braising să se reducă cu o jumătate până la două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Combinați ingredientele Gremolata și dați deoparte.
6
În timp ce sosul se reduce, pregătiți pâinea franceză prăjită. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Ungeți uleiul de măsline pe pâine și presărați cu praf de usturoi. Prăjiți ușor în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți sosul redus de pe foc și bateți untul. Spoon sos peste oxtails și top cu o cantitate mică de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se servește cu pâine prăjită cu usturoi francez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii