Covrigi Moi Fără Gluten

Covrigi Moi Fără Gluten
Covrigi moi fără Gluten este un fără lactate, vegetariene și fără gluten pâine. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 187 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este nu cel mai puțin sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 1263 de fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigi Moi Fără Gluten, Chiflele moi ale lui Kristi (fără Gluten!), și Biscuiți cu zahăr moale M&M fără Gluten.

Instrucțiuni

1
În bolul mixerului stand, combinați făina de orez alb, făina de orez brun, amidonul de tapioca, sarea, guma de xantan și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Gumă XantanGumă Xantan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Bateți pentru a combina. Într-un castron mic, combinați 1 cană de apă caldă și drojdie uscată activă. Se amestecă. Se lasă să stea timp de trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați amestec de apă-drojdie, ou, sirop ușor de porumb și ulei vegetal pentru a usca ingredientele. Montați mixerul standului cu atașament cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Se amestecă la viteză medie până se formează aluatul, aproximativ 4 minute. Aluatul trebuie să fie ferm, dar nu uscat. Dacă rămân ingrediente uscate în partea de jos a vasului sau dacă aluatul pare uscat, adăugați cele 2 linguri suplimentare de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Întoarceți aluatul pe blatul ușor alb cu făină de orez. Frământați aluatul într-o bilă până se omogenizează. Aveți grijă să nu folosiți prea multă presiune în timp ce frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Transferați aluatul într-un vas ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească până aproape dublează dimensiunea, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți 4 litri de apă la fierbere. Întoarceți aluatul pe un blat cu făină de orez foarte ușor alb. Puneți ușor aluatul pentru a se dezumfla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Tăiați în 12 bucăți. Acoperiți aluatul cu folie de plastic. Pe rând, frământați fiecare bucată de aluat până se omogenizează. Apoi, întindeți bucățile de aluat în bușteni de 12 până la 14 inci. (Vrei puțin sau deloc făină de orez alb pe zona tejghelei în care rulezi aluatul. Dacă există prea multă făină pe exteriorul aluatului, aluatul de covrig nu se va lipi de el însuși atunci când mergeți să-l modelați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Tapetați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament. Lucrând câte un buștean, formați aluatul în a În"u". Răsuciți fiecare capăt împreună și apoi apăsați frânghia în partea de jos a "u". Doriți să apăsați ferm aluatul pentru a vă asigura că capetele se lipesc de "u" sau covrigul se poate desface în timpul fierberii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Așezați covrigi în formă pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Adăugați bicarbonatul de sodiu și zahărul granulat în apa clocotită. Pe rând, fierbeți covrigii. Dacă covrigul plutește, fierbeți aproximativ cinci secunde. Dacă covrigul se scufundă, așteptați să plutească până la vârful apei și apoi îndepărtați-l. Întoarceți covrigii fierți pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Presărați generos cu sare kosher sau covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute, rotind foile de copt la jumătate în timpul coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Scoateți și lăsați covrigii să se răcească. Covrigii se servesc cel mai bine în ziua în care sunt făcuți. Dacă doriți, congelați odată răcit și reîncălziți într-un cuptor cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista