Covrigi Moi Fără Gluten

Covrigi Moi Fără Gluten
Covrigi moi fără Gluten este un fără lactate, vegetariene și fără gluten pâine. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 187 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este nu cel mai puțin sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 1263 de fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigi Moi Fără Gluten, Chiflele moi ale lui Kristi (fără Gluten!), și Biscuiți cu zahăr moale M&M fără Gluten.

Instrucțiuni

1
În bolul mixerului stand, combinați făina de orez alb, făina de orez brun, amidonul de tapioca, sarea, guma de xantan și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Gumă XantanGumă Xantan
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți pentru a combina. Într-un castron mic, combinați 1 cană de apă caldă și drojdie uscată activă. Se amestecă. Se lasă să stea timp de trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestec de apă-drojdie, ou, sirop ușor de porumb și ulei vegetal pentru a usca ingredientele. Montați mixerul standului cu atașament cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb UșorSirop De Porumb Ușor
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Se amestecă la viteză medie până se formează aluatul, aproximativ 4 minute. Aluatul trebuie să fie ferm, dar nu uscat. Dacă rămân ingrediente uscate în partea de jos a vasului sau dacă aluatul pare uscat, adăugați cele 2 linguri suplimentare de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întoarceți aluatul pe blatul ușor alb cu făină de orez. Frământați aluatul într-o bilă până se omogenizează. Aveți grijă să nu folosiți prea multă presiune în timp ce frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Transferați aluatul într-un vas ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească până aproape dublează dimensiunea, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți 4 litri de apă la fierbere. Întoarceți aluatul pe un blat cu făină de orez foarte ușor alb. Puneți ușor aluatul pentru a se dezumfla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Tăiați în 12 bucăți. Acoperiți aluatul cu folie de plastic. Pe rând, frământați fiecare bucată de aluat până se omogenizează. Apoi, întindeți bucățile de aluat în bușteni de 12 până la 14 inci. (Vrei puțin sau deloc făină de orez alb pe zona tejghelei în care rulezi aluatul. Dacă există prea multă făină pe exteriorul aluatului, aluatul de covrig nu se va lipi de el însuși atunci când mergeți să-l modelați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Tapetați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament. Lucrând câte un buștean, formați aluatul în a În"u". Răsuciți fiecare capăt împreună și apoi apăsați frânghia în partea de jos a "u". Doriți să apăsați ferm aluatul pentru a vă asigura că capetele se lipesc de "u" sau covrigul se poate desface în timpul fierberii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Așezați covrigi în formă pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Adăugați bicarbonatul de sodiu și zahărul granulat în apa clocotită. Pe rând, fierbeți covrigii. Dacă covrigul plutește, fierbeți aproximativ cinci secunde. Dacă covrigul se scufundă, așteptați să plutească până la vârful apei și apoi îndepărtați-l. Întoarceți covrigii fierți pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Presărați generos cu sare kosher sau covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
13
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute, rotind foile de copt la jumătate în timpul coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Scoateți și lăsați covrigii să se răcească. Covrigii se servesc cel mai bine în ziua în care sunt făcuți. Dacă doriți, congelați odată răcit și reîncălziți într-un cuptor cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista