Covrigi Moi Fără Gluten
Covrigi moi fără Gluten este un fără lactate, vegetariene și fără gluten pâine. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 187 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este nu cel mai puțin sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 1263 de fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigi Moi Fără Gluten, Chiflele moi ale lui Kristi (fără Gluten!), și Biscuiți cu zahăr moale M&M fără Gluten.
Instrucțiuni
În bolul mixerului stand, combinați făina de orez alb, făina de orez brun, amidonul de tapioca, sarea, guma de xantan și praful de copt.
Bateți pentru a combina. Într-un castron mic, combinați 1 cană de apă caldă și drojdie uscată activă. Se amestecă. Se lasă să stea timp de trei minute.
Adăugați amestec de apă-drojdie, ou, sirop ușor de porumb și ulei vegetal pentru a usca ingredientele. Montați mixerul standului cu atașament cu palete.
Se amestecă la viteză medie până se formează aluatul, aproximativ 4 minute. Aluatul trebuie să fie ferm, dar nu uscat. Dacă rămân ingrediente uscate în partea de jos a vasului sau dacă aluatul pare uscat, adăugați cele 2 linguri suplimentare de apă.
Întoarceți aluatul pe blatul ușor alb cu făină de orez. Frământați aluatul într-o bilă până se omogenizează. Aveți grijă să nu folosiți prea multă presiune în timp ce frământați.
Transferați aluatul într-un vas ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească până aproape dublează dimensiunea, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți 4 litri de apă la fierbere. Întoarceți aluatul pe un blat cu făină de orez foarte ușor alb. Puneți ușor aluatul pentru a se dezumfla.
Tăiați în 12 bucăți. Acoperiți aluatul cu folie de plastic. Pe rând, frământați fiecare bucată de aluat până se omogenizează. Apoi, întindeți bucățile de aluat în bușteni de 12 până la 14 inci. (Vrei puțin sau deloc făină de orez alb pe zona tejghelei în care rulezi aluatul. Dacă există prea multă făină pe exteriorul aluatului, aluatul de covrig nu se va lipi de el însuși atunci când mergeți să-l modelați.)
Tapetați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament. Lucrând câte un buștean, formați aluatul în a În"u". Răsuciți fiecare capăt împreună și apoi apăsați frânghia în partea de jos a "u". Doriți să apăsați ferm aluatul pentru a vă asigura că capetele se lipesc de "u" sau covrigul se poate desface în timpul fierberii.
Așezați covrigi în formă pe foaia de copt pregătită.
Adăugați bicarbonatul de sodiu și zahărul granulat în apa clocotită. Pe rând, fierbeți covrigii. Dacă covrigul plutește, fierbeți aproximativ cinci secunde. Dacă covrigul se scufundă, așteptați să plutească până la vârful apei și apoi îndepărtați-l. Întoarceți covrigii fierți pe foile de copt pregătite.
Presărați generos cu sare kosher sau covrig.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute, rotind foile de copt la jumătate în timpul coacerii.
Scoateți și lăsați covrigii să se răcească. Covrigii se servesc cel mai bine în ziua în care sunt făcuți. Dacă doriți, congelați odată răcit și reîncălziți într-un cuptor cald.