Covrigi
Covrigi ar putea fi doar garnitura pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la BBC Good Food necesită albuș de ou, bicarbonat de sodă, zahăr brun și puțin ulei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Covrigi, Totul Covrigi, și Covrigi.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia cu 300 ml apă călduță.
Puneți făina, zahărul și 1 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați împreună.
Se toarnă peste lichidul de drojdie și se amestecă într-un aluat dur.
Înclinați-vă pe suprafața de lucru și frământați împreună până când este netedă și elastică, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Puneți aluatul într-un bol ușor uns și acoperiți cu o bucată de folie alimentară unsă.
Așezați într-o zonă caldă și lăsați până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră, apoi descoperiți și răsturnați pe suprafața de lucru.
Împărțiți aluatul în porții 10 și formați în bile pe care îmi place să le cântăresc pentru a vă asigura că sunt toate de aceeași dimensiune. Aliniați - vă pe 2 tăvi de copt căptușite cu pergament și acoperiți ușor cu folie alimentară.
Se lasă aproximativ 30 de minute sau până se ridică și se umflă, apoi se îndepărtează folia alimentară.
Folosiți un deget înfăinat pentru a face o gaură în centrul fiecărui covrig, învârtindu-l pentru a întinde puțin aluatul, dar având grijă să nu scoateți prea mult aer.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Umpleți o cratiță mare cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați bicarbonatul de sodă pentru a alcalina apa (vezi vârful, mai jos stânga).
Așezați 1-2 covrigi în apă la un moment dat și fierbeți timp de 1 min (2 minute dacă doriți un covrig mai mestecat), întorcându-vă la jumătate. Folosind o lingură cu fante, ridicați covrigii, scurgeți bine și așezați-i înapoi pe tava de copt.
Periați covrigii cu albușul de ou și presărați cu semințele alese.
Coaceți timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Transferați într-o grătar pentru a se răci înainte de a mânca. Se vor păstra timp de 3-4 zile sau vor îngheța timp de 2 luni (vezi cum se îngheață, sub stânga).