Covrigi

Covrigi
Covrigi ar putea fi doar garnitura pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la BBC Good Food necesită albuș de ou, bicarbonat de sodă, zahăr brun și puțin ulei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Covrigi, Totul Covrigi, și Covrigi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia cu 300 ml apă călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Puneți făina, zahărul și 1 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se toarnă peste lichidul de drojdie și se amestecă într-un aluat dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Înclinați-vă pe suprafața de lucru și frământați împreună până când este netedă și elastică, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
5
Puneți aluatul într-un bol ușor uns și acoperiți cu o bucată de folie alimentară unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Așezați într-o zonă caldă și lăsați până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră, apoi descoperiți și răsturnați pe suprafața de lucru.
7
Împărțiți aluatul în porții 10 și formați în bile pe care îmi place să le cântăresc pentru a vă asigura că sunt toate de aceeași dimensiune. Aliniați - vă pe 2 tăvi de copt căptușite cu pergament și acoperiți ușor cu folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Se lasă aproximativ 30 de minute sau până se ridică și se umflă, apoi se îndepărtează folia alimentară.
9
Folosiți un deget înfăinat pentru a face o gaură în centrul fiecărui covrig, învârtindu-l pentru a întinde puțin aluatul, dar având grijă să nu scoateți prea mult aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
11
Umpleți o cratiță mare cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
12
Adăugați bicarbonatul de sodă pentru a alcalina apa (vezi vârful, mai jos stânga).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
13
Așezați 1-2 covrigi în apă la un moment dat și fierbeți timp de 1 min (2 minute dacă doriți un covrig mai mestecat), întorcându-vă la jumătate. Folosind o lingură cu fante, ridicați covrigii, scurgeți bine și așezați-i înapoi pe tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
14
Periați covrigii cu albușul de ou și presărați cu semințele alese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
BagelBagel
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
15
Coaceți timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
16
Transferați într-o grătar pentru a se răci înainte de a mânca. Se vor păstra timp de 3-4 zile sau vor îngheța timp de 2 luni (vezi cum se îngheață, sub stânga).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista