Covrigi

Covrigi
Covrigi este un vegan garnitură. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 293 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină de pâine nealbită, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Covrigi, Covrigi, și Totul Covrigi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți înainte
2
Pentru a face aluatul, amestecați siropul de malț, drojdia și sarea în apa călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MalțSirop De Malț
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați făina într-un bol de amestecare și turnați amestecul de sirop de malț. Dacă utilizați un mixer, utilizați cârligul de aluat și amestecați la cea mai mică viteză timp de 3 minute. Dacă amestecați manual, folosiți o lingură mare și robustă și amestecați timp de aproximativ 3 minute, până se omogenizează bine. Aluatul trebuie să formeze o bilă rigidă, grosieră, iar făina să fie complet hidratată; dacă nu este, amestecați puțin mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MalțSirop De Malț
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lasă aluatul să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Reluați amestecarea cu cârligul de aluat la cea mai mică viteză timp de încă 3 minute sau transferați pe o suprafață de lucru foarte ușor făinată și frământați cu mâna timp de aproximativ 3 minute pentru a netezi aluatul și a dezvolta glutenul. Aluatul trebuie să fie rigid, dar suplu, cu o senzație satinată, abia lipicioasă. Dacă aluatul pare prea moale sau prea lipicios, amestecați sau frământați puțin mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Așezați aluatul într-un vas curat, ușor uns, acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Când sunteți gata să modelați covrigi, pregătiți o tavă de foi căptușind-o cu hârtie pergament sau un covor de silicon, apoi aburind-o cu ulei de pulverizare sau acoperind-o ușor cu ulei. Împărțiți aluatul în 6 până la 8 bucăți egale. (Un bagel tipic este de aproximativ 4 uncii sau 113 grame înainte de coacere, dar le puteți face mai mici. Dacă faceți mai mult de 6 covrigi, poate fi necesar să pregătiți 2 tigăi de foi.) Formați fiecare piesă într-o bilă liberă rulând-o pe o suprafață de lucru curată și uscată cu o mână cupată. (Nu folosiți făină pe suprafața de lucru. Dacă aluatul alunecă și nu se ridică, ștergeți suprafața cu un prosop de hârtie umed și încercați din nou; puținul de umiditate va oferi suficientă tracțiune pentru ca aluatul să se formeze într-o bilă.) Există două metode de a modela bilele în covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Prima metodă este de a face o gaură prin centrul mingii pentru a crea o formă de gogoașă. Ținând aluatul cu ambele degete mari în gaură, rotiți aluatul cu mâinile, întinzându-l treptat pentru a crea o gaură de aproximativ 2 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
A doua metodă, preferată de producătorii profesioniști de covrigi, este de a folosi ambele mâini (și o cantitate echitabilă de presiune) pentru a rula mingea într-o frânghie lungă de aproximativ 8 inci pe o suprafață de lucru curată și uscată. (Din nou, ștergeți suprafața cu un prosop umed, dacă este necesar, pentru a crea o frecare suficientă pe suprafața de lucru.) Conicați ușor frânghia la fiecare capăt și umeziți ultimul centimetru al capetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați un capăt al aluatului în palma mâinii și înfășurați frânghia în jurul mâinii pentru a completa cercul, mergând între degetul mare și arătător și apoi până la capăt. Capetele ar trebui să se suprapună cu aproximativ 2 inci. Strângeți capetele suprapuse împreună închizând mâna, apoi apăsați cusătura în suprafața de lucru, rulând-o înainte și înapoi de câteva ori pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
11
Scoateți aluatul din mână, strângându-l pentru a uniformiza grosimea dacă este necesar și creând o gaură de aproximativ 2 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12
Așezați fiecare covrig în formă pe tigaia pregătită, apoi aburiți cu ulei de pulverizare sau periați cu un strat ușor de ulei. Acoperiți întreaga tigaie cu folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte sau până la 2 zile. (De asemenea, puteți dovedi bucata completă de aluat în vasul uns peste noapte și apoi modelați covrigi în ziua de coacere, cu 60 până la 90 de minute înainte de a le fierbe și coace sau imediat ce trec testul de plutire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
În ziua coacerii
1
Așezați unul dintre covrigi într-un castron mic cu apă rece. Dacă se scufundă și nu plutește înapoi la suprafață, scuturați-l, readuceți-l în tigaie și așteptați încă 15 până la 20 de minute, apoi testați-l din nou. Când un covrig trece testul de plutire, toate sunt gata să fie fierte. Dacă trec testul de plutire înainte de a fi gata să le fierbeți și să le coaceți, întoarceți-le la frigider, astfel încât să nu reziste prea mult. Cu aproximativ 30 de minute înainte de coacere, Preîncălziți cuptorul la 500 F (260 C) și adunați și pregătiți garniturile (semințe, ceapă, usturoi și așa mai departe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face lichidul de braconaj, umpleți o oală cu 2 până la 3 litri (64 până la 96 oz / 181 până la 272 g) de apă, asigurându-vă că apa are o adâncime de cel puțin 4 inci. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul pentru a menține la foc mic. Se amestecă siropul de malț, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sirop De MalțSirop De Malț
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Coborâți ușor fiecare covrig în lichidul de braconaj care fierbe, adăugând câte se vor potrivi confortabil în oală. Toate ar trebui să plutească la suprafață în 15 secunde. După 1 minut, folosiți o lingură cu fante pentru a întoarce fiecare covrig. Braconați încă 30 până la 60 de secunde, apoi folosiți lingura cu fante pentru a o transfera înapoi în tigaie, cu cupola în sus. (Este important ca hârtia pergament să fie ușor unsă sau hârtia să se lipească de aluat pe măsură ce covrigii se coc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Presărați o cantitate generoasă de toppinguri care vă plac imediat ce covrigii ies din apă (cu excepția zahărului de scorțișoară; consultați variația pentru detalii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
BagelBagel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Transferați tava de covrigi în cuptor, apoi reduceți căldura cuptorului la 450 de metri cubi f (232 de metri cubi c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 8 minute, apoi rotiți tigaia și verificați partea inferioară a covrigilor. Dacă se întunecă prea mult, așezați o altă tigaie sub foaia de copt. (Dublarea tigaiei va izola prima foaie de copt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți încă 8 până la 12 minute, până când covrigii devin maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se răcește pe o grătar timp de cel puțin 30 de minute înainte de feliere sau servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Variații
10
Puteți înlocui orice cantitate de făină de pâine cu o cantitate egală de făină integrală (în greutate), cum ar fi grâul sau secara. Dacă faceți acest lucru, creșteți apa din aluat cu 1 lingură (0,5 oz / 14 g) pentru fiecare 2 uncii (56,5 g) de făină integrală pe care o înlocuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
SecarăSecară
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Completați covrigii cu orice combinație a următoarelor garnituri: semințe de mac, semințe de susan, sare grosieră sau ceapă uscată rehidratată sau usturoi. (Înmuiați ceapa uscată sau usturoiul în apă pentru a acoperi cel puțin 1 oră înainte de aplicare.) Toppingurile se vor lipi și mai bine dacă periați mai întâi partea superioară a fiecărui covrig cu o spălare de albuș de ou făcută prin șoptirea a 1 albuș de ou cu 1 lingură (0,5 oz / 14 g) de apă. Dacă folosiți sare grosieră ca garnitură, amintiți-vă că puțin merge mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă UscatăCeapă Uscată
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sare GrosierăSare Grosieră
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
BagelBagel
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Pentru covrigi de stafide, amestecați în 1 1/3 căni (8 oz / 227 g) de stafide în ultimele 2 minute de amestecare și, dacă vă place scorțișoara, amestecați 1/2 linguriță (0,14 oz / 4 g) de scorțișoară măcinată în făină înainte de a începe să amestecați. Când covrigii ies din cuptor, periați blaturile cu unt topit și înmuiați blatul într-un pat de zahăr de scorțișoară pentru a-i oferi o crustă de scorțișoară foarte gustoasă. Puteți face zahăr de scorțișoară amestecând 2 linguri (1,6 oz / 44 g) de scorțișoară măcinată în 1/2 cană (4 oz / 113 g) de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
BagelBagel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
"Retipărit cu permisiunea Peter Reinhart' s Artisan Breads Every Day: rețete rapide și ușoare pentru pâine de talie mondială de Peter Reinhart, copyright circulator200
14
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc."Credit foto: Leo Gong 2009peter Reinhart este instructor de coacere și membru al Facultății la Universitatea Johnson and Wales din Charlotte, Carolina de Nord. El a fost cofondatorul fratelui Juniper
15
Brutărie în Santa Rosa, California, și este autorul a șapte cărți despre coacerea pâinii, inclusiv Crust and Crumb, cartea de bucate a anului James Beard din 2002 și cartea de bucate a anului IACP, pâinea
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
16
Baker ' s Apprentice și pâinea integrală a lui Peter Reinhart, câștigătoare a premiului James Beard din 2008.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista