Covrigei Potcoave
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Potcoavele Covrigi. Această rețetă face 28 de porții cu 147 de calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână covrigei, chipsuri de caramel cu unt, bezele și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane de covrigi cu ciocolată și caramel , Salată de covrigi cu căpșuni și Tijele de covrigi acoperite cu Xocolate .
Instrucțiuni
Așezați două boluri cu diametrul de 5 inchi cu susul în jos în centrul a două boluri de 9 inci. tigai rotunde; acoperiți bolurile și tigăile cu spray de gătit.
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, topește marshmallows și untul la maxim timp de 1 minut. Se amestecă covrigi. Adăugați rapid chipsuri; se amestecă ușor până se îmbracă. Împărțiți amestecul în jumătate. Presă o porție uniform într-o tavă pregătită. Modelați o potcoavă formând un amestec în jurul bolului, lăsând un 4-inch. deschizându-se la un capăt. Repetați cu amestecul rămas. Se răcește timp de 15 minute.
Scoateți bolurile. Treceți un cuțit pe marginile tigăilor pentru a le slăbi. Răsturnați fiecare pe un platou de servire. Reformați potcoavele răspândind ușor părțile laterale pentru a se alungi dacă este necesar. Se răcește complet.