Covrigei de fermă

Covrigei de fermă
Ranch Pretzels ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 214 de calorii . Mergeți la magazin și luați amestecul pentru sosuri de salată ranch, iarbă de mărar, covrigei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Covrigei la Mic dejun , Biscuiții Cowboy Cu Covrigei și Stafide și Covrigei cu muștar .

Instrucțiuni

1
Rupeți covrigii în bucăți mici și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste covrigi. Se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
3
Se toarnă într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 200° timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista