Covrig și pui cu crustă de parmezan
Covrig și parmezan Crusted Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, cimbru măcinat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza covrigi ai putea urma acest curs principal cu Covrigi Cu Unt De Arahide ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Pui Cu Crustă De Covrig, Frigarui De Pui Cu Crusta De Covrig, și Pepite De Pui Cu Crustă De Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul de măsline, usturoiul tocat, busuiocul, rozmarinul, cimbru și piperul negru într-un castron.
Așezați pieptul de pui între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Bateți ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de aproximativ 1 inch.
Transferați pieptul de pui în castron cu marinada cu ulei de măsline; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți covrigii și parmezanul într-un robot de bucătărie; pulsați până când covrigii sunt zdrobiți fin și combinați cu brânză.
Se amestecă pătrunjelul și praful de usturoi pulsând o dată sau de două ori.
Transferați amestecul într-un vas superficial.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Apăsați puiul în amestecul de covrig, acoperind ambele părți.
Aranjați puiul acoperit într-un vas de copt.
Presărați deasupra aproximativ 1 lingură de amestec suplimentar de covrig.
Coaceți pieptul de pui în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Acoperiți puiul cu un cort de folie și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute înainte de feliere și servire.