Covrig Crostini Cu Căpșuni
Strawberry covrig Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica căpșuni, biscuiti covrig, busuioc, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini De Căpșuni Prăjite, Crostini Cu Gem De Căpșuni-Roșii, și Plăcintă Cu Covrig Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună căpșuni, busuioc, zahăr brun, șalotă și piper.
Întindeți crema de brânză înmuiată pe biscuiți de covrig. Se acoperă cu amestec de căpșuni.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.