Covrig Bere Fragil
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 353 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, arahide ușor prăjite, covrigi ușor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Arahide Fragile & Covrig Ciocolata Chip Cookies, Semințe De Dovleac Bere Fragil, și Caramele De Bere-Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament sau un covor de silicon și pulverizați cu spray de gătit.
Setați o oală mare și grea la foc mare.
Adăugați zahărul, berea, siropul de porumb și vanilia și amestecați împreună. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la foc mic și gătiți până când zahărul s-a dizolvat complet și lichidul atinge o temperatură de 305 grade F (o cantitate mică aruncată în apă cu gheață se va seta și va forma o șuviță atunci când este aruncată).
Se ia de pe foc și se amestecă alunele și covrigii. Se toarnă cu grijă pe foaia de copt pregătită și se lasă berea fragilă să se răcească complet pe blat. Rupeți bomboanele în bucăți odată răcite.