Couscous vegetal (Couscous aux L. gumes)

Couscous vegetal (Couscous aux L. gumes)
Cuscusul vegetal (cuscusul aux l vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 827 calorii. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ardei iute, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), și Cuscus Cu Șapte Legume.

Instrucțiuni

1
Pentru a face harissa, într-un mortar, zdrobiți ardeii iute, inclusiv semințele lor, în bucăți fine cu un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
HarissaHarissa
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați usturoiul, chimenul, sarea și 2 Tbs. din uleiul de măsline. Continuați să zdrobiți până se formează o pastă. Lucrați treptat în uleiul de măsline rămas pentru a forma un sos de grosime medie. (Acest lucru poate fi realizat și într-un blender.) Set aside.To pregătiți legumele, într-o tigaie adâncă, grea sau tigaie la foc mediu, combinați untul și uleiul de măsline. Când spuma de unt, adăugați ceapa și usturoiul și sotati până la translucid, 2 până la 3 minute. Se amestecă ardeii iute, turmericul, chimenul, cimbru, sare, piper și șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
șofranșofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cartofii, conopida și morcovii și întoarceți-i ușor în amestecul de unt timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Adăugați bulionul și amestecați timp de 1 până la 2 minute. Acoperiți bine, reduceți focul la minim și gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi când sunt străpunși, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați mazărea, acoperiți și gătiți până când mazărea și cartofii sunt fragede, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Se ia de pe foc și se păstrează covered.To pregătiți cuscusul, într-un castron mare, combinați apa clocotită, cuscusul, untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Lăsați să stea până când apa este absorbită, aproximativ 10 minute. Întoarceți cuscusul într-o sită cu ochiuri fine și apăsați ușor cu spatele unei linguri pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Transferați într-un castron și, folosind o furculiță sau vârful degetelor, pufați ușor cuscusul pentru a separa boabele.Chiar înainte de servire, lingura 1 până la 2 Tbs. din bulionul fierbinte din legume în harissa și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
HarissaHarissa
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Transferați la o porție mică bowl.To serviți, îngrămădiți cuscusul într-un bol de servire, lingurați puțin din bulion și câteva legume peste el și presărați cu puțin din mentă, arpagic și tarhon. Însoțiți cu restul de legume și bulion, vasul de harissa și ierburile proaspete rămase pentru ca mesenii să le adauge după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
HarissaHarissa
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista